AcasăSPORTCFR Cluj - Poli Timisoara, meciul inceputului de campionat. Au fost 4...

CFR Cluj – Poli Timisoara, meciul inceputului de campionat. Au fost 4 goluri, un penalty, 16 cartonase galbene si 3 cartonase rosii!

Dupa un start mai degraba anost de sezon, etapa a doua a Ligii I la fotbal a programat sambata seara, la Cluj, un meci de povestit nepotilor, intre CFR si Poli Timisoara.

Dezamagitoare in prima etapa, cand a obtinut doar un 0-0 la Botosani, CFR a incercat sa-si impuna cuvantul inca din startul partidei cu Poli Timisoara, dar planurile clujenilor au fost date peste cap de reusita lui Szabolcs Szekely, varful oaspetilor deschizand scorul inca din minutul 8.

CFR nu a dezarmat, a controlat jocul, insa a facut-o de o maniera sterila, iar viata CFR-istilor s-a complicat si mai tare in minutul 30, cand Florin Costea a fost eliminat pentru doua cartonase galbene.

Desi in inferioritate numerica, CFR a egalat in minutul 57, cand Cadu a executat perfect o lovitura libera de la aproape 25 de metri.

Iuresul s-a pornit pe arena din Cluj in minutul 66, cand Felgueiras a facut fault in careu si a fost eliminat si el, CFR ramanand in opt jucatori de camp plus portarul. Acelasi Szekely a transformat penalty-ul acordat si a dus-o pe Poli in avantaj, 2-1.

Din acel moment, ardelenii au inceput sa protesteze la fiecare decizie discutabila a centralului, astfel ca avertismentele au curs cu duiumul.

Cu doi oameni in minus, CFR a egalat in minutul 80, cand Deac a transformat si el o lovitura libera de la circa 25 de metri, insa acelasi Deac a fost eliminat cinci minute mai tarziu, pentru un fault grosolan comis asupra pustiului-minune Barbut.

Cu trei oameni in minus si antrenorul Mircea Rednic trimis in tribuna, CFR s-a aparat eroic in finalul partidei si a obtinut un punct in fata unei echipe dornice de afimare, dar care mai are nevoie de un plus de experienta.

S-au acordat, in total, 16 cartonase galbene, 10-6 pentru CFR. Au fost avertizati Florin Costea si Felgueiras (cate doua cartonase galbene), Ogbu, Tade, Velayos, Piccolo, Rui Pedro si Camora, toti de la CFR, si Nicola, Trandu, Barbut, Seroni, Nuno Claro si Marovic, toti de la Poli Timisoara. CFR-istul Deac a fost singurul fotbalist eliminat cu rosu direct.

Interesant este cum se va descurca CFR etapa viitoare, la Vaslui, fara cei trei eliminati, piese grele din angrenajul echipei.

sursa foto: citynews.ro

author avatar
Cristi Ionita
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger