AcasăSPORTCFR Cluj, OUT din Champions League. Eliminare rușinoasă în preliminarii

CFR Cluj, OUT din Champions League. Eliminare rușinoasă în preliminarii

CFR ClujCFR Cluj, OUT din Champions League. Eliminare rușinoasă în preliminarii

CFR Cluj a fost eliminată din turul I al preliminariilor Champions League! „Feroviarii” au fost învinși de Pyunik Erevan (Armenia) la penalty-uri (2-2, 3-4 d. pen).

Campioana României a condus de două ori, dar a fost eliminată după loviturile de departajare, după o evoluție modestă.

Dan Petrescu, la un pas de demitere

Imediat după joc, a apărut informația potrivit căreia Ioan Varga, patronul CFR-ului, este decis să-l demită pe Dan Petrescu, nervos că echipa a ratat încă o dată calificarea în grupele UEFA Champions League și investițiile, considerabile și în această vară, au fost în zadar.

Dacă se va ajunge la o despărțire de Dan Petrescu, prima variantă de înlocuitor este Mirel Rădoi, un antrenor pe placul patronului Ioan Varga pentru că practică un fotbal ofensiv.

CFR Cluj merge în turul doi preliminar al Conference League

După eliminarea din UEFA Champions League, CFR Cluj își va continua parcursul european în Conference League, în turul doi preliminar, unde o va întâlni pe Inter Club d’Escaldes, din Andorra.

Meciurile din turul doi preliminar al Conference League se dispută pe 21 și 28 iulie. Până la primul joc cu albanezii, CFR Cluj o va întâlni pe Rapid, sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, în prima rundă a Superligii.

author avatar
Andreea Vlad
442 afisari

6 COMENTARII

  1. Niste papitoi cu tatuaje si frizuri aiurea (ca materie cenusie ioc), care-si zic fotbalisti insa nu i-au vazut niciodata pe Niki Dumitriu, Ion Ionescu, Constantin, Dumitrache, Dobrin,Balaci, jucatori care jucau intr-adevar sportul numit FOTBAL. Nivelul acestor epigoni ??? DACIADA faza pe comune. PROSTI cei care ii mai si platesc…Apropo, ”maestrul” Dan Petrescu, o fi mers la conferinta de presa ???

  2. & Mai vorbeau ăștia de ,,parodie de fotbal” și ,,filme cu proști”, Petrescu, Popescu, Hagi, Dragomir, Sandu, Dinu, Stoichiță, Dumitrescu, etc., pe la emisiunile lui Ioanițoaia, acuma ,,băieții bagă”` și patronii plătesc, ?

  3. & Bancuri cu armeni de ziua lui Bulă fotablist , ?
    – Care este cel mai bun banc cu ar_meni , ?
    -Dan Petrescu.
    -De ce, ?
    -Că s-a lăsat de arat terenul ,a jucat pentru Abramovici, englezi și engleze și s-a îmbrăcat de la „Ar_mani” , ?

  4. Un esec rusinos al echipei CFR care pe langa critici normale AU FOST VAZUTE SI MANIFESTARI RAUTACIOASE ALE UNOR INDIVIZI PRECUM ACEST INDIVID CARAGHIOS GH.BECALI DE LA FCSB care spera ca daca il schimba pe Dan Petrescu de la CFR , el gh.becali cu creatura lui fcsb o sa aiba sanse sa ia titlul si sa ia”malaiul” mare!! Cei din conducerea clubului de fotbal CFR Cluj trebuie sa nu se lase influentati de acesti indivizi rauvoitori inclusiv cei din presa sportiva aservita clanului condus de cel de la fcsb, pentru ca Dan Petrescu nu are nici o vina in acest esec , care a fost un ghinion nefericit la care evident au contribuit unele greseli personale impardonabile ale unor jucatori si SA SE TINA CONT DE FAPTUL CA AU LASAT LIBERI DOI PORTARI CE AU FOST TITULARI CAMPONATUL TRECUT , UN ATACANT REMARCABIL OMRANI s.a. , si NU AU ADUS ALTII IN LOC , nu au adus un mijlocas de creatie (de ultima pasa ) ce antrenorul a cerut mai demult iar ceilalti jucatori din lot au un nivel de valoare asemanator cu cel al adversarilor de aseara ! Asa ca trebuie sa fim realisti , pot sa-l aduca antrenor si pe Anceloti cu acest lot nu poate nimeni sa faca mai mult decat D. Petrescu !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger