AcasăSPORTCFR Cluj, lovită din plin de coronavirus: 26 de persoane, diagnosticate pozitiv...

CFR Cluj, lovită din plin de coronavirus: 26 de persoane, diagnosticate pozitiv cu noul COVID-19 / LFP confirmă situația de la echipa de fotbal

Infectări în lanț la CFR ClujInfectări în lanț la CFR Cluj

Echipa de fotbal CFR Cluj a fost lovită din plin de coronavirus după ce numărul celor infectați cu SARS-Cov-2 a ajuns la 26 în urma testelor efectuate în cursul zilei de joi, 23 iulie.

UPDATE ora 14:00 – 26 de persoane de la CFR Cluj, confirmate cu noul coronavirus

„Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de față, în total există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători și 10 membri ai staff-ului tehnic”, a declarat Justin Stefan, secretarul general al LPF, pentru Agerpres.

Printre persoanele diagnosticate pozitiv cu SARS-CoV-2 se regăsesc Cristi Panin (team manager), secretarul general al echipei, un magazioner și un șofer.

Pe lista jucătorilor infectați s-ar afla și: Billel Omrani, Ovidiu Hoban, Catalin Itu, Dodi Juca, Denis Ciobotariu, Mike Cestor, Luis Aurelio si Otto Hindrich.

Se pare că cei de la CFR Cluj se încă se află în izolare la Mogoșoaia după ce Adrian Păun a fost diagnosticat pozitiv cu noul COVID-19. Ulterior, partida pe care trebuia să o joace echipa cu FCSB a fost amânată.

Infectări în lanț la CFR Cluj

După primul caz de infectare confirmat, alte au avut rezultate pozitive la testele de coronavirus -jucătorii Grzegorz Sandomierski, Damjan Djokoivc şi Cristian Manea, precum și oameni din staff-ul tehnic și inclusiv antrenorul Dan Petrescu.

Din cauza situației provocate de infectări, echipa CFR Cluj nu va putea juca în perioada următoarea perioada, probabil chiar până pe 7 august. Termenul îl depășește pe cel impus pe UEFA pentru încheierea sezonului – 3 august.

În această situație, dacă și lotul celor de la CFR Cluj va fi plasat în carantină, există două variante în privința sezonului actual: „îngheţarea” sezonului sau ca CFR Cluj să fie nevoită să joace cu juniorii partidele rămase, potrivit mediafax.ro.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger