AcasăSPORTCFR Cluj ia 4,2 milioane de euro dupa promovarea Sampdoriei

CFR Cluj ia 4,2 milioane de euro dupa promovarea Sampdoriei

14 meciuri a jucat Renan in sase luni la Sampdoria

Aflata pe punctul de a-si creiona bugetul pentru sezonul viitor, campioana Ligii 1 a primit o adevarata pleasca din Italia. Ardelenii vor incasa 3,2 milioane de euro de la Sampdoria, in contul transferului definitiv al brazilianului Renan.

14 meciuri a jucat Renan in sase luni la Sampdoria

Genovezii, cu Renan integralist, si-au asigurat, sambata seara, promovarea in Serie A, dupa ce au castigat, cu 1-0, a doua mansa a barajului cu Varese, 3-2 in tur, si vor activa clauza de cumparare a mijlocasului brazilian, fotbalist adus cu imprumut in iarna, de la CFR Cluj.

Dupa ce in ianuarie a luat un milion de euro, numai din imprumut, campioana Romaniei mai incaseaza 3,2 milioane de euro din cedarea definitiva a jucatorului, reteta totala ridicandu-se la 4,2 milioane de euro, suma deloc de neglijat, CFR luandu-l pe Renan in vara anului trecut, liber de contract. Arpad Paszkany, patronul ardelenilor, spera sa mai incaseze bani frumosi si din eventualele transferuri ale jucatorilor Alvaro Pereira (FC Porto) sau Lacina Traore (Kuban Krasnodar), fotbalisti detinuti, in proportie de 20%, de campioana Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger