AcasăSPORTCFR Cluj, FC Vaslui si Steaua, favoritele bookmakerilor!

CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua, favoritele bookmakerilor!

Cu o saptamana inaintea startului de campionat in Liga 1, bookmakerii dau ca favorite la titlu trei formatii: CFR Cluj (cota 3,6 la 1), FC Vaslui (3,8 la 1) si Steaua (4 la 1). Cele trei grupari sunt si cele care au investit cel mai mult in achizitii de fotbalisti.

CFR Cluj trebuie sa-si apere titlul cucerit sezonul trecut

Steaua, FC Vaslui si CFR Cluj sunt cluburile din Liga 1 care au investit cei mai multi bani in transferuri in aceasta vara.

Stelistii cer liniste pentru a obtine rezultate

Campioana CFR a platit 1,2 milioane de euro pe Mario Felgueiras (venit de la FC Brasov) si Ciprian Deac (Schalke 04, via Rapid), asigurandu-si, in plus, fara nicio investitie, serviciile unor fotbalisti precum Adam Vass (ultima oara la Brescia), Diogo Valente (Academica Coimbra), Ivo Pinto (Rio Ave) si Laszlo Sepsi (FCM Tg.Mures).

Vasluiul are peste 30 de jucatori in lot

FC Vaslui a dat 2,3 milioane de euro pe Sabrin Sburlea (Rapid), Eduardo Jumisse (Leixoes), Caue (Olhanense), Andrei Cordos (FCM Tg.Mures), Adrian Salageanu si Liviu Antal (ambii Otelul Galati), si a reusit sa-i inregimenteze, gratis, pe Piotr Celeban (ex-Slask Wroclaw) sau Fernando Varela (Feirense). Steaua a platit 2,1 milioane de euro pe Mihai Pintilii (Pandurii Tg.Jiu), Andrei Dumitras (Ceahlaul) si a realizat transferul definitiv al lui Stefan Nikolic (Poli Timisoara).

Outsiderele Dinamo si Rapid s-au axat pe fotbalisti „liberi”

Dinamo (cota 4,5 la 1) si Rapid (cota 6,5 la 1) nu par sa fie luate in seama la lupta pentru titlu. Timida pe piata transferurilor (a dat 300.000 de euro pe pustiul Adrian Markus de la FC Bihor), Dinamo i-a transferat liberi de contract pe Issa Ba (Gaz Metan Medias), Cristian Scutaru (Poli Timisoara), Mircea Axente (Poli Timisoara), Andrei Cristea (Karlsruher) si, in proportie de 90%, pe Boris Galcev (TSKA Sofia). Rapid a dat 650.000 de euro pe Renan (Boavista Rio de Janeiro) si Ilijoski (FC Brasov), alegand sa-i aduca gratis pe Dorin Goga (Poli Timisoara), Nemanja Milisavljevic (FC Vaslui) si Paul Codrea (Siena). George Copos se pragateste sa mai investeasca 300.000 de euro pentru aducerea lui Costin Curelea de la Sportul Studentesc.

Viitorul lui Hagi, cotat cu sanse la Europa League

Calculele specialistilor pariori arata ca Otelul Galati, Petrolul Ploiesti si Viitorul Constanta pot emite pretentii, in stagiunea 2012-2013, la un loc de Europa League.

"Viitorul" lui Hagi este un proiect care promite

Galatenii mizeaza pe sustinerea primarului Marius Stan si experienta acumulata in UEFA Champions League. Petrolul pariaza pe lotul venit de la „U”Cluj, insa ramane de vazut cum Adrian Cristea si compania vor reusi sa se integreze la gruparea prahoveana. Chiar daca nu are multe nume grele in lot, Viitorul Constanta – club patronat de Gica Hagi – poate fi revelatia Ligii 1. Celelalte 10 echipe (Pandurii, Gaz Metan Medias, Gloria Bistrita, Gaz Metan Severin, CSM Iasi, Concordia Chiajna, „U”Cluj, FC Brasov, Ceahlaul si Astra) sunt vazute implicandu-se exclusiv in lupta pentru supravietuire.

author avatar
Cristi Ionita
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger