AcasăSPORTCFR Cluj, CAMPIOANĂ! Craiova scapă titlul printre degete

CFR Cluj, CAMPIOANĂ! Craiova scapă titlul printre degete

CFR Cluj, CAMPIOANĂ! Craiova scapă titlul printre degete / Sursa foto: youtube.com

CFR Cluj este noua, dar și vechea campioană a României! Trupa lui Dan Petrescu a profitat de experiența superioară și s-a impus cu 3-1 în „finala campionatului”, disputată pe terenul Universității Craiova.

În Bănie, toată lumea aștepta al doilea titlu din România liberă și democrată; de la triumful din 1991 Craiova n-a mai băut șampanie din cupa victoriei, însă mai trebuie să aștepte un an pentru asta.

Evenimente mai mult extrafotbalistice în jurul partidei de pe „Ion Oblemenco”. Presiunea UEFA, care a vrut să știe reprezentantele din cupele europene până pe 3 august, bâlbele FRF, lipsa de valoare a unor jucători, totul a dus la o tensiune artificială creată în jurul meciului.

Pe teren, bâlbe multe și doar câteva execuții de „artiști”. Cum a fost cea a lui Dan Nistor, din minutul 9, al cărui trasor l-a lăsat fără replică pe Arlauskis, portarul campioanei. Din partea Craiovei… cam atât. Ușor, ușor,  CFR Cluj a împins jocul, iar gafele din apărare ale oltenilor s-au ițit imediat.  Vinicius a egalat până la pauză, Boli a făcut 2-1 în minutul 55, iar Deac a decis soarta titlului cu penalty-ul transformat în minutul 75.

Pentru CFR Cluj, acesta este al 6-lea titlu de campioană în Liga 1. A egalat legendara UT Arad!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
174 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger