AcasăSPORTCFR, boicot la adresa liderului LPF: ardelenii au ales Pullman!

CFR, boicot la adresa liderului LPF: ardelenii au ales Pullman!

Hotelul Pullman din Piata Montreal

Pe durata scurtei vizite in Capitala, prilejuita la finalul saptamanii trecute de confruntarea cu Dinamo, ardelenii au sarit peste cazarea la „Crystal Palace”, asa cum procedeaza, de regula, majoritatea echipelor provinciale care vin la Bucuresti.

Hotelul Pullman din Piata Montreal

Cazarea in hotelul lui Dumitru Dragomir nu este un lucru impus de catre seful LPF, dar marea majoritate a gruparilor din Liga 1 prefera sa inopteze in stabilimentul de patru stele de pe Alexandru Serbanescu, in baza relatiilor existente intre „Corleone” si finantatori.

Paszkany si Muresan vor sa se distanteze de tot ceea ce inseamna Dragomir

Ei bine, pentru confruntarea cu Dinamo, meci care a avut loc vineri seara pe „National Arena”, duel castigat de trupa lui Andone cu 1-0, campioana n-a mai optat, ca de obicei, pentru „Crystal Palace”, ci pentru „Pullman”, un hotel tot de patru stele preferat si de reprezentativa Frantei, in toamna anului trecut, cu ocazia meciului din preliminariile Euro 2012. Colaborarea celor din „Gruia” cu „Pullman” a inceput in iulie, cand „ceferistii” au venit la Bucuresti sa dispute Supercupa  cu Dinamo.

author avatar
Mihai Koblenko
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger