AcasăSPORTCFR a transferat un atacant bataus si un portar care nu apara

CFR a transferat un atacant bataus si un portar care nu apara

Mario Felgueiras a evoluat doar in sase partide sezonul trecut din Portugalia

Portughezul Jorge Costa, noul antrenor al formatiei ardelene, pare atras mai degraba de meseria de impresar decat de cea de tehnician.

Mario Felgueiras a evoluat doar in sase partide sezonul trecut din Portugalia

La capatul unui sezon dezastruos, in care echipa n-a prins nici macar ultimul loc de Europa League, CFR isi cauta salvarea tot pe piata portugheza. Clujenii nu doar ca l-au pus antrenor principal pe Jorge Costa, dar i-au conferit „Animalului” puteri depline la transferuri. Astfel, in conformitate cu porecla sa, Costa l-a adus in „Gruia” pe Weldon Santos de Andrade (31 de ani), un atacant care s-a plimbat pe la 10 echipe in cei 11 de ani de cariera. Dar nu asta este principala „buba” a brazilianului, ci faptul ca Weldon are un apetit violent fata de breasla tehnicienilor.

Caracterizat drept un fotbalist capricios, sud-americanul a reusit sa-l enerveze pana si pe Jorge Jesus, cel care, in 2009, l-a scos din anonimat cu transferul la Benfica Lisabona. In aceasta vara, la solicitarea lui Jorge Costa, CFR Cluj i-a cumparat pe Pape Sougou (mijlocas dreapta), Lionn Barbosa (fundas dreapta), Renan Garcia (mijlocas central), Camora, Ronny, Weldon Santos de Andrade si Mario Felgueiras.

Un portar numit „rezerva”

CFR Cluj a cumparat un portar de la Sporting Braga, finalista Europa League. Dar nu vorbim de titularul postului, nici macar de rezerva sa, ci de Mario Felgueiras, goalkeeper care n-a mai aparat buturile celor din Braga de trei ani! Si atunci a facut-o intr-un singur joc. Proaspata achizitie a clujenilor a tot fost imprumutat de Sporting din 2008 incoace (la Setubal si Rio Ave), CFR fiind, acum, singurul club care a si inaintat o oferta de transfer definitiv.

Jucatori amendati prin e-mail

Intreg lotul de jucatorii va suporta penalizari cuprinse intre 10 si 25% din valoarea contractului. „Vedetele” din Gruia au fost anuntate de aceste amenzi printr-un e-mail trimis de presedintele Iuliu Muresan. „Sunt lucruri mai putin stiute si pe care nu vreau sa le fac publice. Trebuie sa se stie, insa, ca eu n-am nedreptatit niciodata pe nimeni, dar fotbalistii trebuie sa isi asume acest esec penibilo-jenant. Pina la urma, in orice societate normala este platita doar performanta”, a declarat patronul Arpad Paszkany.

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger