AcasăSPORTCFR – Slovan Liberec, ora 20.00: Visul de 20 de milioane de...

CFR – Slovan Liberec, ora 20.00: Visul de 20 de milioane de euro

(foto: cfr1907.ro)

Campioana Romaniei, CFR, are sansa ca, miercuri, in urma disputei returului cu Slovan Liberec, sa acceada in play-off-ul Ligii Campionilor, urmand ca, in cazul unui succes, clubul sa primeasca 20 de milioane de euro.

(foto: cfr1907.ro)

Miercuri, de la ora 20.00, CFR Cluj va infrunta, in mansa secunda a turului trei preliminar din cadrul Ligii campionilor, pe Slovan Liberec, urmand ca, in cazul unui rezultat pozitiv, sa acceada in play-off, urmand ca, in cazul unei victorii, potrivit presedintelui clubului, Iuliu Muresan, clubul sa fie recompensat cu 20 de milioane de euro.

„Putem lua peste 20 de milioane de euro daca intram in grupe”, a explicat acesta, conform prosport.ro.

Romanii pornesc cu un avantaj minim de un gol, dupa ce pe 1 august s-au impus acasa, la limita, cu 1 – 0, intr-un meci sters. CFR-istii au punctat atunci prin Cadu, care a inscris singurul gol al partidei din penalty, in urma unui fault neglijent in careu al lui Toth asupra lui Kapetanos.

Clujenii au mai trecut de cateva ori pe langa majorarea scorului, insa fie portarul cehilor, fie inexactitatile suturilor, au facut ca mingea sa intre in poarta o singura data. Vizibil obositi, jucatorii lui Slovan Liberec s-au multumit sa se apare, sperand sa inscrie pe contraatac, lucru care, spre fericirea echipei de sub „Grant”, nu le-a iesit.

Antrenorul CFR-ului va incepe partida cu Felgueiras in poarta. In aparare vor evolua Cadu, Rada, Pinto si Camora. La mijloc Ioan Andone i-a trimis pe Muresan, Vass, Sougou, Bastos si Nicoara. Kapetanos va fi cel care vor incerca sa introduca mingea in poarta adversa.

De cealalta parte Jaroslav Silhavy ii va trimite in teren pe Bicik, Kusnir, Toth, Kelic, Fleisman, Vacha, Bosancic, Janu, Breznanik, Hadascok, Sural.

Partida CFR Cluj – Slovan Liberec va incepe de la ora 20.00 si va fi transmis de catre Transilvania Look.

author avatar
Ionut Zgimbau
384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger