AcasăSPORTCetateanul Mutu

Cetateanul Mutu

Adrian Mutu este cetatean de onoare si in Snagov si Pitesti

Internationalul roman este asteptat maine in orasul de la poalele Caraimanului. Autoritatile locale i-au oferit si un teren de 500 de metri patrati.

Adrian Mutu este cetatean de onoare si in Snagov si Pitesti

Considerat fotbalistul in jurul caruia Victor Piturca vrea sa construiasca o noua echipa nationala, Adrian Mutu este asteptat maine in Romania, pe Valea Prahovei, pentru un eveniment la care are statut de VIP. Primarul Emanoil Savin ii va conferi lui Adrian Mutu titlul de cetatean de onoare al orasului Busteni, calitate de care se mai bucura, printre altii, pugilistul Lucian Bute, Ion Panturu (multiplu campion european si medaliat olimpic la bob), Nicolae Voiculet (naist de renume mondial) sau Angela Gheorghiu (soprana).

Emanoil Savin, un primar devotat sportului

Sustinator declarat al internationalului Adrian Mutu, edilul Emanoil Savin i-a oferit prospatului jucator al Cesenei, in urma cu trei ani, un lot de casa de 500 de metri patrati pe Valea Cerbului. De acelasi cadou au mai beneficiat si sportivele Viorica Susanu si Georgeta Andronache (canotoare), Alina Dumitru (judoka) si Catalina Ponor (gimnasta).

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
347 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger