AcasăSPORTCetateanul Costel

Cetateanul Costel

Bacauanul da interviu dupa victoria cu Arsenal

Costel Pantilimon a inchis poarta la victoria obtinuta de Manchester City, 1-0 pe terenul lui Arsenal, si i-a calificat pe “cetateni” in semifinalele Cupei Ligii Angliei.

Bacauanul da interviu dupa victoria cu Arsenal

Fostul portar al Politehnicii Timisoara a fost decretat cel mai bun om de pe teren in duelul Arsenal – Manchester City, confruntare care a avut loc marti seara,  pe „Emirates Stadium” din Londra, in fata a 60.000 de spectatori. Referindu-se la meciul din Cupa Ligii, „Daily Mail” noteaza ca “Pantilimon a avut o evolutie fantastica”, in timp ce „The Sun” anunta ca “pe Emirates a fost seara lui Panto”. Costel a fost laudat si de antrenorul sau, Roberto Mancini, care a spus ca “Panti si Aguero (n.r. – autorul golului) ne-au scos in aceasta seara”, dar si de Arsene Wenger, tehnicianul invinsilor: “ne-am dorit victoria, am avut multe ocazii, dar ne-am lovit de un zid romanesc”. Meciul mare facut la Londra i-a asigurat lui Pantilimon locul in lotul “cetatenilor”, fanii lui City considerand ca romanul ar merita sa joace mai mult, desi asta ar insemna ca managerul Mancini sa-l treaca pe banca de rezerbe pe Joe Hart, titularul nationalei Angliei.

Pantilimon trebuia sa ajunga la Arsenal!

Romanul i-a scos din minti pe "tunari"

Costel Pantilimon a ratat ultimele actiuni ale nationalei Romaniei pentru ca nu evolueaza si in campionat pentru City. Bacauanul a fost folosit de Mancini doar in trei meciuri din Cupa Ligii Angliei, iar in doua dintre acestea nu a primit gol. Altfel, putini stiu ca fotbalistul roman trebuia sa ajunga initial la Arsenal Londra, dar afacerea a picat dupa ce „tunarii” l-au monitorizat pret de 6 luni.

author avatar
Cristi Ionita
296 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger