AcasăSPORTCesc Fabregas, teapa de 15 milioane de euro a Barcelonei

Cesc Fabregas, teapa de 15 milioane de euro a Barcelonei

Adus cu surle si tobe in vara lui 2011, de la Arsenal Londra, Cesc Fabregas, mijlocasul lui FC Barcelona, ar putea face cat de curand drumul inapoi catre capitala Angliei.

Catalanul este nemultumit de statul de rezerva si cum Tito Vilanova va ramane antrenor si sezonul viitor, sansele ca Fabregas sa devina jucator de baza sunt minime.

Si cum Daniela Semaan, iubita fotbalistului, a devenit mamica si traieste mai mult la Londra, Fabregas nu ar spune „nu” unei eventuale intoarceri la Arsenal.

„Tunarii” stiu ca Fabregas este mai mult rezerva la Barcelona si vor sa profite pentru a-l achizitiona pe fotbalist la o suma cat mai mica.

Oferta lui Arsenal este de 18 milioane de euro, ceea ce ar insemna ca FC Barcelona s-ar tepui masiv, in conditiile in care a dat 34 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului din 2011.

Nu este prima oara cand gruparea catalana isi ia o asemenea teapa.

Barcelona l-a achizitionat pe Cigrinski, in 2009, de la Sahtior Donetk, cu 25 de milioane de euro. Un an mai tarziu, fundasul s-a intors in Ucraina pentru numai 15 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger