AcasăRecomandariCelula de criza in Ghencea: sase jucatori refuza sa semneze prelungirea contractelor!...

Celula de criza in Ghencea: sase jucatori refuza sa semneze prelungirea contractelor! Revolta campionilor

Gigi Becali a fost adus cu duba, ieri dimineata, de la Penitenciarul Jilava la Curtea de Apel Bucuresti, acolo unde s-a judecat recursul sau la decizia Tribunalului Capitalei prin care i-a fost respinsa solicitarea de intrerupere a executarii pedepsei. La instanta au fost prezenti Laurentiu Reghecampf si jucatorii Ciprian Tatarusanu, Cristi Tanase, Alex Bourceanu si Adrian Cristea.

Judecarea recursului formulat de Gigi Becali fata de hotararea prin care i-a fost respinsa cererea de intrerupere a executarii pedepsei a fost amanata de Curtea de Apel Bucuresti pentru data de 14 august, dupa ce avocatii omului de afaceri au cerut timp pentru a studia dosarul si a depune probe. Profitand de prezenta in public a sefului lor, cativa jucatori de la Steaua s-au prezentat dis de dimineata la institutia de pe Cheiul Dambovitei, veniti impreuna cu managerul Mihai Stoica si antrenorul Laurentiu Reghecampf.

„Sunt cativa jucatori extrem de importanti la final de contract si care nu doresc sa isi negocieze o eventuala prelungire a contractelor decat cu Gigi Becali. La noi a fost celula de criza, s-a discutat cu absolut toata lumea. Pentru ca toti ne facem probleme ce se intampla cu patronul nostru. Iar jucatorii au refuzat sa discute cu noi prelungirea contractelor. Vor sa discute cu el pentru ca tot cu el au discutat si atunci cand au venit la Steaua. Si mi se pare firesc sa fie asa. Sunt cinci jucatori in situatia asta, plus Daniel Georgievski. Telefonic e foarte complicat deoarece sunt o gramada de clauze, dar intram in prea multe detalii“, a declarat MM. Din cate se zvoneste, lucrurile sunt mult mai complicate, in sensul ca fotbalistii nu au incredere in noua conducere a clubului. Tocmai pentru asta Tatarusanu si Tanase au insistat, ieri, sa mearga la Curtea de Apel, ca sa poata discuta fata in fata cu Gigi Becali. „Dar, sa fie si MM de fata, sa auda ce oferta ne face patronul”, a fost dorinta campionilor.

Aflati in ultimul an de contract cu Steaua sunt portarul Ciprian Tatarusanu si jucatorii de camp Andrei Prepelita, Leandro Tatu, Cristi Tanase, Lucian Filip si Daniel Georgievski.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
935 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger