AcasăRecomandariCelebrul Zamorano, bagat in spital de un roman de 17 ani!

Celebrul Zamorano, bagat in spital de un roman de 17 ani!

Fostul international chilian Ivan Zamorano a fost implicat intr-un grav accident rutier produs la Buenos Aires, in Argentina.

Spre deosebire de masina sa, Zamorano a scapat teafar din cumplitul accident

Masina in care se afla Zamorano (48 de ani) si sotia sa, modelul argentinian Maria Albero, s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de un alt autoturism care circula cu viteza. Din primele informatii aparute in presa sud-americana, vinovat de producerea accidentului ar fi un tanar in varsta de 17 ani, de origine romana. Aflat la volanul unui autoturism Volkswagen, pustiul a trecut pe culoarea rosie a semaforului, izbind in plin Citroenul condus de ex-atacantului Realului. Transportati la spital, Zamorano si sotia sa sunt acum in afara pericolului, insa traumatismul suferit de Maria Albero este unul destul de serios, dupa cum sustin medicii.
Le multumim tuturor celor care si-au aratat ingrijorarea pentru starea noastra de sanatate dupa accidentul nefericit suferit in Buenos Aires si ii anuntam ca, in ciuda severitatii incidentului, nici noi, nici soferul autoturismului care ne-a lovit nu am suferit rani importante”, a anuntat, ieri, Ivan Zamorano.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger