AcasăSPORTCel mai tare amical din istoria nationalei: Romania - Brazilia in 2014

Cel mai tare amical din istoria nationalei: Romania – Brazilia in 2014

Romania a fost invitata in Brazilia la retragerea lui Ronaldo

Echipa nationala de fotbal a Romaniei incepe sa fie tot mai cautata de marile puteri de pe mapamond. Chiar daca nu avem un lot care sa impuna respect, „trilocorii” sunt solicitati de brazilieni pentru un joc amical.

Romania a fost invitata in Brazilia la retragerea lui Ronaldo

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a dezvaluit, ieri, ca se poarta negocieri cu reprezentativa „cariocas” pentru un meci de verificare. Inca nu se stie locatia si nici data exacta, ci doar ca „va fi undeva la inceputul anului viitor”. Culmea, solicitarea a venit din partea sud-americanilor! „Avem o solicitare pentru un «amical» cu Brazilia, dar inca nu stim daca e posibil. Ar trebui sa se joace undeva in Europa sau chiar in Brazilia, undeva in primavara lui 2014. Vom vedea, repet, inca suntem la nivel de discutii”, a precizat „Nasu'” Sandu. De-a lungul istoriei, Romania a intilnit de trei ori pana acum Brazilia. Primul meci a avut loc la Campionatul Mondial din 1970, cand echipa lui Pele s-a impus cu 3-2. Urmatoarele doua jocuri au fost de verificare si s-au terminat cu victoria fotbalistilor „cariocas”, 2-0 in 1972 si 1-0 in 2011, la retragerea din activitate a marelui Ronaldo.

La anul ne viziteaza Argentina

Chiar daca nu se va califica la turneul final al Cupei Mondiale din vara viitoare, Romania se poate lauda ca-n 2014 va bifa doua super-meciuri. In afara Braziliei, „tricolorii” vor intalni Argentina, pe 14 martie, la Bucuresti! „Pumele” au promis ca vin cu toate vedetele din lot, inclusiv starul Lionel Messi, cel mai bun fotbalist al planetei la momentul actual.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger