AcasăRecomandariCel mai slab antrenor din istorie, lipsit de inteligenta si combinator!

Cel mai slab antrenor din istorie, lipsit de inteligenta si combinator!

Mitul antrenorului de succes, pe care Laurentiu Reghecampf singur si l-a crosetat din prima zi in care a pus piciorul pe pamant arab, incepe sa se spulbere de la un meci la altul.

Reghecampf pune capul in pamant dupa ultimele rezultate

Intr-un fotbal pe care seicii il trateaza ca pe un simplu hobby si nimic mai mult, Laurentiu Reghecampf a incercat sa-si impuna cu forta principiile profesionale, dar nu numai. Intrat in conflict deschis cu vedetele echipei Al Hilal, Thiago Neves si Yasser Al Qahtani, romanul a pierdut si sprijinul presei. Ultimul atac – si cel mai dur dintre toate – l-a incasat de la jurnalistul Shabib Hagbani, editorialistul publicatiei Al Ryadh. Din condei, fostul tehnician al Stelei a fost facut KO; Shabib Hagbani l-a citit dupa numai cateva luni petrecute in Golf, iar in ultimul numar din Al Ryadh a dezvaluit si „combinatiile” puse la cale de familia Reghecampf – Prodan: „Declaratia ca Reghecampf este al doilea cel mai bun antrenor din istoria lui Al Hilal nu este una ironica sau a unui om care nu se uita la fotbal, ea vine de la un membru al Comitetului Director al clubului Al Hilal, Abdulkarim Al-Jasser. Dupa 12 runde, insa, Reghe arata ca este, probabil, al doilea cel mai slab antrenor din istoria clubului dupa olandezul Ademus, dar poate deveni cel mai slab din istorie pentru ca e incapatanat sa foloseasca jucatori obositi si tineri si calca in picioare mandria clubului. Romanul nu pare sa dea dovada de vreo urma de inteligenta, fiind surclasat din punct de vedere tactic de fiecare antrenor advers. De ce se intampla asta? Poate si fiindca antrenorul ignora doua staruri mari; sau vrea sa-l dea afara pe Neves, vedeta din Brazilia, pentru a transfera apoi un jucator impresariat de celebra Ana Maria. Cu Reghecampf, Al Hilal nu a marcat impotriva celor patru adversare mai importante si a primit 9 goluri! Reghecampf nu are nicio solutie si continua sa nu-i bage in teren pe Thiago Neves si pe liderul Yasser Al Qahtani. Al Hilal nu a mai marcat un gol cu capul din luna septembrie, cand Qahtani reuse asta. Mai mult, Nasse Shamrani, unul dintre cei mai buni jucatori in sezonul trecut, pare sa fi ajuns la cel mai scazut nivel”.
Mania jurnalistilor arabi este provocata si de ultimul rezistat inregistrat de Al Hilal: doar un 1-1 cu Hajer, formatie nou-promovata. De cand a ajuns in Arabia Saudita, Laurentiu Reghecampf a ratat toate „obiectivele” de moment: finala Ligii Campionilor Asiei (in fata australienilor de la Western Sydney Wanderers), derby-urile cu Al Ittihad (0-0) si Al Nasr (0-1). Al Hilal termina anul 2014 pe locul 4 in clasament, la 10 puncte de liderul Al Nasr.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.665 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger