AcasăSPORTCel mai sexy model in viata a pus ochii pe un boxer...

Cel mai sexy model in viata a pus ochii pe un boxer roman

La 32 de ani, Adriana Lima este considerata unul dintre cele mai tari nume din lumea modei, starul brazilian fiind desemnat, de mai multe reviste de specialitate, inclusiv cel mai sexy model in viata.

Iar frumoasa sud-americanca are cu ce sa se laude, numai anul trecut, compania turca Mavi Jeans, de exemplu, crescandu-si vanzarile cu peste 50% dupa ce si-a asigurat prezenta Adrianei Lima ca imagine de brand si purtator de cuvant.

Succesul de care se bucura Adriana a transformat-o pe brazilianca si intr-una dintre cele mai influente femei din lume.

Totusi, super-modelul impresioneaza prin simplitatea ei. Adriana a ajutat la dezvoltarea unui orfelinat din Salvador, orasul natal, pentru care a si prestat munci caritabile.

In plus, in aprilie 2006, Adriana surprindea intreaga lume cand dezvaluia, intr-un interviu acordat pentru revista GQ, ca este inca virgina si ca isi pastreaza puritatea pentru noaptea nuntii care, in cazul ei, s-a produs pe 14 februarie 2009, cand brazilianca si-a unit destinul cu baschetbalistul sarb Marko Jaric, actualmente liber de contract dupa ce anul trecut s-a despartit de Chicago Bulls.

Interesant este ca, in ciuda faimei de care se bucura Adriana Lima, brazilianca are, la randul ei, idoli, iar unul dintre acesta este nimeni altul decat boxerul roman Ion Ionut „Jo Jo” Dan.

Sud-americanca a fost prezenta, saptamana trecuta, la gala de la New York, in care Jo Jo Dan l-a invins, la decizie, pe cubanezul Damian Frias si a ramas impresionata de ambitia pugilistului roman.

Adriana Lima si-a anuntat sustinerea sa pentru Jo Jo Dan pe un celebru site de socializare. De altfel, victoria obtinuta impotriva lui Frias l-a ajutat pe roman sa-si imbunatateasca masiv imaginea pe facebook sau twitter, numarul celor care discuta despre Jo Jo Dan crescand cu peste 500%.

author avatar
Cristi Ionita
1.981 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger