AcasăSPORTCel mai sexy barbat din lume, invitat special la Gala Premiilor Internationale...

Cel mai sexy barbat din lume, invitat special la Gala Premiilor Internationale Superkombat

Cei mai buni luptatori ai sezonului 2014 in Europa vor fi desemnati vineri seara, de la ora 20.00, la centrul de evenimente Ambasad’Or din Otopeni, cu ocazia Premiilor Internationale Superkombat, eveniment gazduit in cadrul conceptului Celebrity Awards by Luxury Events.

Invitatul special al galei va fi actorul Tolgahan Sayısman, unul dintre cei mai populari barbati din Turcia, asta dupa ce in trecut staruri de la Hollywood precum Erika Eleniak sau Costas Mandylor au venit la Bucuresti sa promoveze evenimentele puse in scena de Eduard Irimia, presedintele Superkombat.

Cele mai importante patru categorii sunt cele care desemneaza luptatorul anului, cel mai spectaculos KO, cel mai bun meci din 2014 si debutantul anului. Printre sportivii romani nominalizati se numara Catalin Morosanu, Andrei Stoica, Amansio Paraschiv si Raul Catinas, in timp ce numarul tarilor din care provin participantii este de 25.

De asemenea, vor fi acordate premii si pentru cei care au contribuit de-a lungul anului pentru ca Superkombat, promotia lansata in Romania in 2011, sa devina lider la nivel european in organizarea galelor de kickbox profesionist.

„Datorita asocierii cu un alt brand, Celebrity Awards, evenimentul va fi o adevarata gala la care vor fi prezente personalitati din toate domeniile, incepand de la lupte, normal, si pana la medicina, moda sau muzica”, a declarat Eduard Irimia, presedintele Superkombat.

Starul turc Tolgahan Sayısman va inmana premiul pentru cel mai bun luptator al anului. Invitat special la evenimentul de vineri, Sayısman (32 de ani) este unul dintre cei mai populari actori din Turcia, iar in 2005 a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume in cadrul celebrului concurs Manhunt International.

author avatar
Cristi Ionita
509 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger