AcasăSPORTCel mai profitabil meci din istorie: 1,5 milioane euro numai din bilete!

Cel mai profitabil meci din istorie: 1,5 milioane euro numai din bilete!

Un bilet la tribuna 1 s-a vandut cu 100 de lei

Calificarea in optimile de finala ale Europa League i-a adus Stelei nu doar prestigiu si respect european, ci si bani. Multi bani, exact asa cum isi dorea finantatorul Gigi Becali.

Un bilet la tribuna 1 s-a vandut cu 100 de lei

Campioana la zi a Europei este cel mai mare nume adus in Romania in ultimii ani, iar conducerea Stelei a stiut cum sa profite de acest amanunt. Numai din biletele comercializate online, bugetul clubului a crescut cu 1,5 milioane euro. Vorbim despre cea mai mare suma incasata vreodata in tara exclusiv din vanzarea tichetelor!

Precedentul record apartinea tot Stelei si data din 2006 (!), cand s-au strans 1,3 milioane euro din biletele vandute la partida cu Real Madrid, in grupele Ligii Campionilor. „Am fost si noi surprinsi, nu ne asteptam la un interes atat de mare. Nu a fost o asa nebunie nici cand au venit Liverpool, sau Napoli, sau Ajax! Se vede ca este foarte important si cu cine joci, sa nu uitam ca Chelsea este ultima castigatoare a Ligii Campionilor. Pot spune ca da, acesta este cel mai bun meci al Stelei din punct de vedere financiar!”, a precizat Helmuth Duckadam.

Desi oficial nu s-au facut publice niciodata cifrele, se pare ca FC Steaua are in acest sezon un profit de aproape 7 milioane de euro numai de pe urma fanilor veniti pe „National Arena” la jocurile din Liga 1 si Europa League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
691 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger