AcasăSPORTCel mai in voga cuplu din fotbal s-a destramat

Cel mai in voga cuplu din fotbal s-a destramat

Dupa doi ani si jumatate de amor, atacantul brazilian Alexandre Pato si frumoasa Barbara Berlusconi, directorul de imagine al clubului AC Milan, au decis sa puna capat relatiei.

Informatia a fost confirmata de actualul fotbalist al lui Corinthians, care a precizat, pe un celebru site de socializare, ca cei doi s-au despartit din cauza distantei ce ii separa.

Pato (23 de ani) si Barbara (29 de ani) s-au cuplat in 2011, cand brazilianul activa la AC Milan, iar de atunci fotbalistul a evoluat tot mai rar, tinand-o dintr-o accidentare in alta.

S-a speculat de multe ori ca relatia cu Barbara ii dauneaza carierei profesionale, Pato evoluand doar in 25 de meciuri in doi ani la Milan, din momentul in care s-a cuplat cu fiica celebrului Silvio Berlusconi.

Din momentul in care a ajuns in Brazilia, la inceputul acestui an, Pato a inceput sa joace constant, iar cei doi si-au dat seama ca ar fi mai bine sa se desparte, pentru carierele lor. Si Barbara trece printr-o perioada dificila, blondina fiind obligata, practic, sa preia conducerea clubului din momentul in care tatal ei a fost condamnat la inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
840 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger