AcasăSPORTCel mai bataios dintre politicieni revine cu o victorie senzationala (VIDEO)

Cel mai bataios dintre politicieni revine cu o victorie senzationala (VIDEO)

Catalin Morosanu a avut nevoie de doua luni pentru a-si reveni dupa infrangerea suferita in fata australianului Ben Edwards, dar consilierul de la primaria Iasi a revenit in ring cu o victorie de zile mari.

In main-event-ul galei Superkombat Final Elimination de sambata seara, de la Ploiesti, „Moartea din Carpati” a avut nevoie de mai putin de trei minute pentru a-l spulbera pe camerunezul Daniel Lentie cu nimicitoarele lovituri de brate.

[youtube]LFyviw0kUmI[/youtube]

Mandru nevoie mare de a 36-a victorie obtinuta de el in ringul de K1, Morosanu a sarbatorit succesul intr-o discoteca, precizand ca: „vreau sa ma distrez pentru ca urmeaza o perioada lunga de pregatire inainte de finala Superkombat din 21 decembrie, de la Galati”.

Succesul lui Morosanu a fost aplaudat la scena deschisa de peste 2.500 de spectatori printre care s-au regasit nume importante precum Cosmin Contra, Marian Dragulescu, Bogdan Vladau sau Corina Ungureanu.

Gala de la Ploiesti a insemnat si revenirea in activitate, dupa o pauza de sapte luni, a lui Raul Catinas. Desi cu 10 centimetri mai scund decat adversarul sau, Catinas l-a macelarit pe olandezul Ricardo van den Bos, luptator care a ajuns direct la spital, dupa ce a facut cunostinta cu forta uluitoare a romanului.

[youtube]EbDev9PHTi0[/youtube]

Sambata seara s-au stabilit cei patru finalisti Superkombat de la categoria grea care se vor infrunta la Galati pentru marele premiu pus in joc. Surinamezul D’Angelo Marshall l-a facut knock-out, in repriza a doua, pe ivorianul Pacome Assi, grecul Giannis Stoforidis l-a facut knock-out, in repriza a treia, pe belgianul Mathieu Kongolo, surinamezul Redouan Cairo l-a invins, la decizie, pe armeanul Jegish Yegoian, iar spaniolul Frank Munoz l-a invins, de asemenea la decizie, pe bosniacul Muamer Tufekcic.

La Superkombat Final Tournament vor lupta si fratii Bogdan si Andrei Stoica in doua meciuri cu titlurile pe masa. Bogdan Stoica se bate pentru titlul mondial Superkombat la categoria cruiser, -92 de kilograme, cu bielorusul Igor Bugaenko, dupa ce acesta l-a batut, la decizie, pe spaniolul Jorge Loren. Andrei Stoica se bate pentru titlul mondial Superkombat la categoria supercruiser, -95 de kilograme, cu cehul Ondrej Hutnik, dupa ce acesta l-a facut knock-out, in repriza a doua, pe algerianul Massinissa Hamaili.

author avatar
Cristi Ionita
735 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger