AcasăSPORTCeahlaul se retrage din Liga 1?

Ceahlaul se retrage din Liga 1?

Fotbalistii nemteni au fost scosi la vanzare

Fara patronul Gheorghe Stefan, retinut alaturi de alti oameni de afaceri intr-un dosar de coruptie, FC Ceahlaul este in pragul falimentului, fapt confirmat de oficialii clubului nemtean.

Fotbalistii nemteni au fost scosi la vanzare

Tot mai multe echipe din Liga 1 trec printr-o criza financiara fara precedent, iar Ceahlaul pare a avea situatia cea mai grea. Moldovenii i-au in calcul inclusiv varianta retragerii din campionat, existand informatii conform carora presedintele Viorel Mastacaneanu le-ar fi spus fotbalistilor sa isi caute alte formatii, deoarece Ceahlaul nu se va prezenta la startul returului Ligtii 1! Despre ce se intampla la clubul nemtean a vorbit si antrenorul Florin Marin, la Digi Sport: „Sunt probleme din punct de vedere financiar, la fel cum au majoritatea echipelor din Romania. Ne confruntam cu problema aceasta de mai mult timp. Nu exista nicio sursa de finantare in acest moment. S-au facut eforturi, dar nu s-a rezolvat nimic. In situatia de acum, e foarte greu sa continuam daca nu vindem un jucator sau doi. Orice fotbalist este de vanzare”.
Ceahlaul Piatra Neamt a terminat turul campionatului pe locul 15, cu 14 puncte, la patru in spatele Pandurilor, prima echipa de deasupra liniei retrogradarii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger