AcasăSPORTCe vrea sa scrie Prodanca pe Magazinul ”Cocor” pentru arbitrul Teo Craciunescu...

Ce vrea sa scrie Prodanca pe Magazinul ”Cocor” pentru arbitrul Teo Craciunescu

Liderul de la „U”Cluj a facut scandal mare la finalul meciului cu Dinamo, pierdut cu 1-2. Anamaria Prodan l-a desfiintat pe Teo Craciunescu dupa erorile grave comise de acesta si de asistentii sai, afirmand ca astfel de arbitri nu merita sa ramana in fotbalul romanesc.

Ana Maria ii zambeste sotului de pe magazinul Cocor

Doua lovituri de la 11 metri, acordate ambelor combatante ca in curtea scolii, si un gol inscris de bucuresteni, dintr-o pozitie clara de ofsaid.

Teo Craciunescu a nemultumit ambele echipe la Cluj

In plus, un ofsaid semnalizat, in finalul partidei, atac incheiat cu o ratare a dinamovistului Steliano Filip. Cu un asemenea palmares s-a retras de pe teren brigada condusa de Teodor Craciunescu la partida Universitatea – Dinamo, scor 1-2, disputata sambata seara pe „Cluj Arena”. Singura conducatoare din Liga 1 si-a pus poalele-n cap si l-a facut albie de porci pe fiul fostului sef al CCA, despre care a precizat ca ar trebui sa renunte la arbitraj: „Probabil ca Teo Craciunescu va arbitra in continuare si va primi alte meciuri mari. Am inteles ca dai usor doua penalty-uri. Dar cand tusierul e acolo langa jucator, la golul de 1-2, atunci e furaciune pe fata! Alte trei puncte furate si se mai mira lumea de ce se iese din fotbal, de ce vrem arbitri straini. Am simtit o frustrare incredibila, meciul a fost facut zob din primul pana in ultimul minut. Teo Craciunescu e un arbitru penibil, nu e prima data cand face praf un meci. Retrage-te din arbitraj, bai, baiatule!”, a spus Prodanca. Ieri, presedintelui de la „U”Cluj i-a venit o idee: sa puna mesajul formulat sambata seara catre Teo Craciunescu („Retrage-te din arbitraj, bai, baiatule!”) pe Magazinul „Cocor” din Capitala, repetand un

gest facut la mijlocul saptamanii trecute, cu prilejul zilei de nastere al sotului, Laurentiu Reghecampf.  Prin aceasta masura, Anamaria se gandeste sa atraga atentia forurilor competente asupra arbitrajelor tendentioase avute in acest start de campionat de catre formatia ardeleana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
682 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger