AcasăSPORTCe vraji a mai facut Samantha!

Ce vraji a mai facut Samantha!

Samantha Stosur a castigat trofeul pus in joc la US Open

Samantha Stosur a invins boala, crizele Serenei Williams si o multime de fani galagiosi pentru a deveni, duminica seara, noua campioana de la US Open.

Samantha Stosur a castigat trofeul pus in joc la US Open

La patru ani dupa ce a fost depistata cu boala Lyme, o infectie capatata in urma unor muscaturi de capuse si care poate fi mortala, Samantha a devenit campioana la US Open. Australianca s-a impus, scor 6-2, 6-3, in finala cu Serena Williams, dupa un meci in care americanca a injurat arbitrul de scaun, iar Samantha a fost fluierata de fani. Acestia si-ar fi dorit o campioana de-a lor in ziua cand s-au comemorat 10 ani de la atacurile teroriste de la World Trade Center. Stosur devine prima sportiva de la Antipozi care castiga un turneu de Grand Slam dupa 31 de ani.

Nadal a postat mesaje comemorative

Finalista Serena a fost extrem de acida la adresa arbitrului de scaun

Profitand de ziua libera avuta la dispozitie, finalistul Rafael Nadal a postat, duminica, pe diferite site-uri de socializare, mesaje de condoleante pentru victimele atacurilor teroriste de la New York din 2001. Ibericul avea programata aseara, de la 23.00, ora Romaniei, meciul cu Novak Djokovic din finala masculina de la US Open.

Nadal s-a antrenat din greu pentru finala cu Djokovic
author avatar
Cristi Ionita
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger