AcasăSPORTCe urate sunt noile tricouri ale Nationalei!

Ce urate sunt noile tricouri ale Nationalei!

Reprezentativa de fotbal a Romaniei va purta din nou culoarea de care se leaga cele mai mari succese ale Federatiei sub mandatul Mircea Sandu. Si totusi, maine seara, in amicalul cu Uruguay, tricolorii vor evolua in echipamentul de rezerva.

Acesta este echipamentul de baza al elevilor lui Piturca

Ieri, la mall-ul din Baneasa, Mircea Sandu si Victor Piturca au adus toti jucatorii convocati pentru amicalul cu Uruguay (mai putin Mutu, Marica, D.Goian si Torje), la prezentarea echipamentului cu care vom ataca preliminariile pentru CM 2014.

Acesta va fi echipamentul de rezerva

Daca in urma cu doi ani, Ursus decidea ca tricourile de baza sa fie de culoare rosie – pentru a se confunda cu sigla brandului – de aceasta data, in lipsa vreunei impuneri din partea sponsorilor, Federatia a ales cu sufletul. “De acum inainte, culoarea de baza va fi galben! Am incercat cu rosu (n.r. in mandatul de selectioner al lui Razvan Lucescu), dar mie rosu mi se parea a fi o culoare razboinica. Ne-am intors la galben pentru ca lumea s-a obisnuit de 20 de ani cu aceasta culoare”, a precizat Mircea Sandu. Pentru amicalul cu Uruguay, ai nostri vor opta, insa, pentru echipamentul de rezerva, respectiv cel rosu, asta pentru ca protocolul semnat cu federatia de la Montevideo vizeaza ca romanii sa joace in rosu! Din punctul de vedere al designului, noul echipament al nationalei de fotbal este inferior celui din mandatul Razvan Lucescu. Asta a fost, de altfel, opinia majoritatii gazetarilor prezenti la intalnirea cu elevii lui Victor Piturca. De altfel, firma germana a comis cateva stangacii. De pilda, a uitat sa aduca si echipamentul de portar, pe care nici macar Ciprian Tatarusanu nu stia cum arata acesta. „Probabil ca il voi vedea in zilele urmatoare. Nu stiu cum este, dar asta nu conteaza foarte mult”, a spus goalkeeper-ul Stelei, probabil cel care va apara buturile nationalei in amicalul de maine seara de pe „National Arena”. Noul echipament al nationalei va incepe sa fie comercializat in magazinele sponsorului tehnic, cu preturi suficient de piperate: 123 de lei (sortul) si 176 de lei tricoul de joc.

„Nasty”, cu Brigitte si cu mapa

Ilie Nastase si Brigitte Sfat, nedespartiti

Fostul mare tenismen roman a fost invitatul special al firmei de echipament sportiv la respectivul eveniment, Ilie Nastase avand un contract individual cu brand-ul german. Ilie nu a venit singur la mall, ci insotit de viitoarea lui nevasta, Brigitte Sfat. Organizatorii le-au daruit viitorilor miri cate o mapa de prezentare, plus o agenda si un pix, probabil drept cadou de nunta. Ilie Nastase le-a urat fotbalistilor sa revina la gloria din anii ’90, cand Hagi si ai lui au facut istorie in tricourile de culoare galbena.

Piti duce dorul Constantei precum poetul Ovidiu

Piturca nu uita unde stadionul unde nu a pierdut ca antrenor

Selectionerul Victor Piturca nu poate uita meciurile bune facute de echipa nationala, sub bagheta sa, la Pontus Euxin. Primul antrenor al tarii s-ar intoarce oricand la Constanta daca i s-ar oferi conditiile de pe „National Arena”, recte un stadion precum cel construit de Primaria lui Oprescu. „Intalnim cea mai buna echipa din America de Sud, Argentina sta la coada acum. I-am mai intanit si in turneul din America, ii cunoastem, stiu ca practica un fotbal pe contraatac. Daca ar exista un stadion atat de mare la Constanta, fiti siguri ca am fi jucat acolo”, afirma selectionerul Romaniei.

[poll id=”207″]

author avatar
Sebastian Stan
611 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger