AcasăSPORTCe surpriza! Si fratele lui Giggs si-a inselat sotia

Ce surpriza! Si fratele lui Giggs si-a inselat sotia

Natasha si Rhodri s-au despartit la mai putin de un an de la nunta
Rastunare de situatie in cazul Giggs. Rhodri, fratele fotbalistului de la Manchester United, nu este atat de inocent precum pare.
Natasha si Rhodri s-au despartit la mai putin de un an de la nunta

Considerat o victima, dupa ce intreaga lume a aflat ca Natasha, sotia sa, il insela cu Ryan, fratele sau, Rhodri Giggs a incasat o lovitura in plin dupa ce au aparut informatii ca el si-a inselat consoarta cam in aceeasi perioada.

Conform The Sun, Rhodri Giggs (34 de ani) s-a iubit mai bine de sase luni cu Danielle Healy (24 de ani), o tanara femeie de afaceri din Manchester. Aceasta a oferit detalii picante despre intalnirile dintre cei doi si a precizat ca desi relatia nu a durat opt ani, precum cea dintre Ryan si Natasha, tot a fost o greseala in conditiile in care Rhodri era casatorit si cu copil acasa.

La nici 24 de ore dupa despartirea de Natasha, Rhodri Giggs a fost zarit intr-un club de noapte din Manchester, petrecand de zor alaturi de patru frumuseti exotice. Mai mult, fratele celebrului fotbalist de la Manchester United este acuzat si ca a trimis mai multe poze cu el gol catre o tanara de 18 ani.

Foarte probabil, Rhodri profita de pe urma celor 250.000 de lire sterline incasati de la Ryan pentru a-si tine gura si a nu oferi detalii in legatura cu viata amoroasa a familiei Giggs. De altfel, Danielle Healy, amanta lui Rhodri, a precizat ca este dezgustata de intreaga familie Giggs. Ryan (37 de ani) s-a casatorit cu Stacey Cooke in septembrie 2007 si si-a inselat sotia cu cel putin doua femei, Natasha Giggs si Imogen Thomas, desi cei doi au doi copii impreuna. Rhodri Giggs (34 de ani) s-a casatorit cu Natasha in septembrie anul trecut, iar cei doi au impreuna un copil, dar asta nu i-a impiedicat sa-si gaseasca rapid amanti: Natasha pe Ryan, iar Rhodri pe Danielle Healy.

author avatar
Cristi Ionita
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger