AcasăSPORTCe surpriza! Cluj Arena, in stare avansata de degradare!

Ce surpriza! Cluj Arena, in stare avansata de degradare!

Romanii s-au simtit mandri cand au fost inaugurate stadioane precum National Arena sau Cluj Arena, dar, ca de obicei, minunea a durat trei zile.

Daca despre National Arena s-a tot scris ca este in stare de degradare, iata ca si bijuteria Ardealului, Cluj Arena, incepe tot mai mult sa aiba de suferit.

Conform citynews.ro, mai multe bucati din acoperisul Cluj Arena s-au prabusit in iarna, iar, acum, la nici doi ani de la inaugurare, stadionul arata jalnic. Treptele care urca spre tribune sunt partial distruse, iar indicatoarele si gardurile din jurul stadionului sunt si ele rupte.

Serban Tiganas, proiectantul stadionului, a precizat, pentru sursa amintita, ca „degradarea a aparut din cauza grabei cu care s-a lucrat in ultimele saptamani de dinaintea inaugurarii stadionului. S-a tinut mortis ca terenul sa fie inaugurat la o anumita data astfel ca pe final s-a lucrat la o intensitate mare si probabil s-au facut anumite greseli care trebuie corectate”.

Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a anuntat ca reparatiile vor fi facute dintr-un fond de garantie realizat din sumele care s-au dat constructorilor, pe perioada realizarii constructiei, dar ca reparatiile vor fi facute abia dupa ce expira perioada de garantie si arena intra efectiv in administrarea Consiliului Judetean Cluj.

author avatar
Cristi Ionita
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger