AcasăSPORTCe surpriza! Balotelli si-a tras iubita noua

Ce surpriza! Balotelli si-a tras iubita noua

Desiree este obisnuita sa pozeze sexy

Cunoscut pentru viata extra-sportiva tumultoasa, atacantul Mario Balotelli a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca s-a cuplat cu italianca Desiree Busetto.

Desiree este obisnuita sa pozeze sexy

Aflat in aceste zile la Brescia, unde a suferit o interventie chirurgicala la ochi, pentru a scapa de miopie, varful de atac al gruparii Manchester City este insotit in permanenta de frumoasa Desiree, pe care a si prezentat-o drept noua sa iubita.

Mario Balotelli

De altfel, blondina apetisanta, obisnuita cu pictorialele sexy si cu aparitiile televizate cat mai dezbracate, i-a fost alaturi lui Balotelli si in perioada petrecuta de atacant in spital, alinandu-i acestuia durerile de dupa operatie.

Fotomodelul l-a cucerit pe Balotelli cu formele sale apetisante

In varsta de 22 de ani, SuperMario s-a aureolat drept „copilul teribil” al fotbalului mondial, despre el spunandu-se, printre altele, ca a avut mai multe iubite decat goluri marcate, ceea ce s-ar traduce printr-un palmares remarcabil daca ne gandim ca acesta a marcat, deja, peste 70 de goluri in sapte ani de cand a semnat primul contract de fotbalist profesionist.

Blondina are numeroase pictoriale la activ
author avatar
Cristi Ionita
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger