AcasăSPORTCe superarena de rugby isi trage echipa CSO Pantelimon!

Ce superarena de rugby isi trage echipa CSO Pantelimon!

Noul stadion din Pantelimon va arata precum cel pe care evolueaza nationala Romaniei

Gruparea sportiva CSO Pantelimon va beneficia, cat de curand, de un stadion de rugby ultra-modern, dar si de o sala polivalenta de cinci stele.

Noul stadion din Pantelimon va arata precum cel pe care evolueaza nationala Romaniei

Primul pas in dezvoltarea infrastructurii sportive din orasul cu numai 17.000 de locuitori a fost construirea unui nou stadion de rugby. Acesta va fi localizat pe terenul unei foste unitati militare in cadrul careia se afla si actuala arena. Constructia, care a demarat inca din primavara acestui an, va fi gata in 2013, cand se spera ca CSO Pantelimon – lider in Divizia Nationala (al doilea esalon valoric) – va evolua in SuperLiga.

Stadionul de rugby va avea o capacitate de peste 5.000 de locuri si va fi realizat dupa modelul arenei „Arcul de Triumf”, pe care evolueaza echipa nationala, fiind dotat inclusiv cu instalatie de nocturna. In plus, in imediata apropiere a stadionului se intentioneaza construirea si a unei sali polivalente ultra-moderne, visul primarului Marian Ivan fiind ca, pe viitor, CSO Pantelimon sa devina o forta si in alte sporturi precum handbal sau baschet. Constructia pentru „Sala Sporturilor” din Pantelimon va incepe in martie 2013, descoperindu-se deja surse de finantare pentru realizarea acesteia.

author avatar
Cristi Ionita
3.100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger