AcasăSPORTCe SUPER mesaj le-a transmis Adi Mutu stelistilor, dupa meciul cu Ajax!

Ce SUPER mesaj le-a transmis Adi Mutu stelistilor, dupa meciul cu Ajax!

Atacantul a vazut meciul Stelei contra Ajax Amsterdam si i-a sustinut pe jucatorii antrenati de Reghecampf. La finalul partidei de pe National Arena, Adi Mutu a tinut sa le transmita un mesaj stelistilor, dupa ce au reusit sa se califice in optimile Europa League.

Felicitari Steaua!”, scris Mutu pe contul sau de Twitter, dupa ce ros-albastrii au reusit sa treaca de Ajax si sa-si vada visul cu ochii – sa ajunga in optimile competitiei, etapa unde jucatorii echipei patronate de Gigi Becali vor intalni o alta echipa de top: Chelsea.

„Briliantul” a urmarit si partida jucata de CFR si, desi clujenii au parasit Europa League, fiind invinsi de Internazionale Milano, in mansa secunda a 16-imilor de finala ale Ligii Europa, Mutu a tinut sa-i imbarbateze. „Capul sus CFR„, le-a transmis Adi.

Steaua a reusit o victorie de senzatie la Bucuresti, trecand de Ajax Amsterdam, cu scorul 2-0 (4-2 dupa penalty-uri). Jucatorii au sarbatorit rezultatul, la fel si suporterii, care au iesit pe strazile din marile orase, dar si la Piata Universitatii, pentru a-si manifesta bucuria.

690 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger