AcasăSPORTCe spune Maradona dupa eliminarea Argentinei (VIDEO)

Ce spune Maradona dupa eliminarea Argentinei (VIDEO)

Mai mult decat dezamagit de esecul Argentinei de la Mondialul din Rusia, legendarul Maradona a facut o analiza transanta, dupa meciul pierdut sambata de nationala antrenata de Jorge Sampaoli, in optimi, in fata Frantei (scor 3-4).

Fostul jucator argentinian, care a mers pana in Rusia sa vada evoluand trupa lui Messi, nu s-a ferit sa spuna ca i s-a parut ca selectionata nu a reusit sa aiba „o echipa consistenta”. Intr-o analiza facuta la canalul Telesur, Maradona a caracterizat in termeni categorici prestatia din teren a jucatorilor. „Nu stim sa atacam, nu stim ce sa facem cand avem mingea, iar francezii, dimpotriva, au variante”, a punctat Maradona. Argentinianul considerat de multi drept unul dintre cei mai buni fotbalisti ai tuturor timpurilor nu s-a oprit, insa, aici cu analiza dupa meciul pierdut cu Franta. „Cred ca am venit aici mai mult la cinema, decat la stadion, pentru ca am venit sa vedem cronica unei morti anuntate”, e de parere fostul mijlocas.

Dupa ce a trecut de Argentina, Franta s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Pentru argentinieni, au inscris Di Maria (41), Mercado (48) si Aguero (90+3), in timp ce golurile selectionatei antrenate de Didier Deschamps au fost marcate de Griezmann (13, penalty), Pavard (57), Mbappe (64, 68).

[youtube]RfUdgG0Bbrs[/youtube]

sursa foto: captura video

289 afisari

1 COMENTARIU

  1. Diego a ramas el România acasa acum tu te mai iei de la Argentina. Vorba inculpatului Burlrleanu:Noi ieseam din grupe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger