AcasăSPORTCe spune Becali dupa ce Steaua a pierdut fara drept de apel...

Ce spune Becali dupa ce Steaua a pierdut fara drept de apel meciul cu Manchester City

Pe langa suporterii ros-albastri – fie ei prezenti seara trecuta la Arena Nationala, fie din randul celor care au urmarit primul tur din cadrul play-off-ului Ligii Campionilor acasa sau la terase- printre cei mai suparati de esecul categoric al Stelei in meciul contra englezilor de la Manchester City a fost – in mod firesc-  George Becali.

Finantatorul stelist a urmarit meciul pe Arena Nationala, alaturi de zecile de mii de fani stelisti. La final, nu a ascuns faptul ca rezultatul- 0-5 pentru englezi, in conditiile in care oaspetii au ratat si doua lovituri de la 11 metri, a fost umilitor. „Parca se jucau de-a soarecii si pisica, asa era diferenta. Nu mai ai chef sa faci nimic cand vezi asa ceva (…) Trebuie sa accept situatia”, a declarat patronul din Ghencea, la sport.ro, la scurta vreme de la incheierea meciului.

Revenind la date de ordin tehnic, va spunem ca marcatorii celor 5 reusite ale britanicilor, doua dintre ele in prima repriza, au fost Sergio Aguero, cel care a reusit un hattrick, inscriind in minutele 41, 78 si 89, David Silva (cel care a deschis scorul, in minutul 13) si Nolito (care a punctat in minutul 49). Gratie victoriei cu 5-0, jucatorii lui Josep Guardiola au incheiat fara emotii primul meci contand pentru play-off-ul Ligii Campionilor.

In ciuda scorului net defaforabil formatiei sale, trebuie amintit faptul ca portarul din Ghencea, Florin Nita, a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, parand mai multe suturi periculoase pentru soarta formatiei sale in meciul contra Manchester City, dar si un penalty.

Returul va avea loc peste exact o saptamana, in Marea Britanie, incepand cu ora 21.45, ora Romaniei.

sursa foto: Facebook/FC Steaua

author avatar
Cristina Stefan
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger