AcasăSPORTCe-si doreste Irina Begu: Carnet de sofer si o casa cu trei...

Ce-si doreste Irina Begu: Carnet de sofer si o casa cu trei camere

Cali a fost primul turneu important castigat la senioare

Precum Denzel Washington, actorul ei preferat, in pelicula “Man on fire”, Irina a fost pe cai mari in 2011, fiind desemnata revelatia anului in tenis.

New York este orasul preferat

Nascuta la Bucuresti, imediat dupa Revolutie, Irina Begu a avut posibilitatea sa plece de la 3 ani la Nurnberg, unde Aura Wagner, matusa ei, i-a pus racheta de tenis in mana. Aceasta a pariat pe viitorul de aur al fetei, iar munca celor doua a inceput sa dea roade in 2006, cand bucuresteanca a devenit campioana europeana la Chieti (Italia).

Irina s-a impus, la Bucuresti, atat la simplu, cat si la dublu

 

De atunci, visul Irinei este unul singur, “locul 1 mondial”, dar ea ramane modesta si spune ca, la 21 de ani, mai are mult de lucru.

Idol, Federer!

La Cali, Irina a castigat primul turneu important la nivel de senioare

 

Irina Begu a inceput 2011 pe locul 234 WTA, dar a crescut de la meci la meci, ajungand in top si avand posibilitatea sa se bata pe umar cu Roger Federer, idolul ei. Irina a castigat turneele ITF de la Cali si Bucuresti. In plus, si-a trecut in cont doua finale WTA, ambele pierdute, la Marbella si Budapesta. Optimista din fire, ea vede partea plina a paharului si considera ca experienta o va ajuta pe viitor, mai ales ca a ajuns pe locul 40 in lume.

Intre Palermo, New York si educatia nemtilor

In august, la Palermo

De 6 ani jucatoare la nivel profesionist, Irina Begu a vizitat numeroase orase, insa doua i-au ramas la inima. Daca New York este orasul favorit, tenismana prefera sa-si petreaca vacantele la Palermo, unde a fost intr-un scurt voiaj si in luna august a acestui an. Totusi, Irina ar alege intotdeauna educatia nemtilor despre care spune ca “sunt de admirat pentru ca la ei regula e regula”.

Shopping, bowling, filme

La inceput, racheta era aproape cat Irina

Intre doua antrenamente istovitoare, Irina cauta sa-si faca timp pentru a-si satisface micile placeri ale oricarei tinere de varsta ei: shopping, bowling si iesitul la film cu prietenii. Totusi, bucuresteanca admite ca munca este pe primul plan si ca de multe ori este atat de obosita incat prefera sa stea in casa pentru odihna. Nu-i place sa vorbeasca despre viitor, dar mentalitatea germana se simte cand isi prezinta obiectivele “carnetul de sofer si o casa cu trei camere”.

Denzel Washington, actorul preferat
author avatar
Cristi Ionita
833 afisari

1 COMENTARIU

  1. O sa devina una din cele mai mari tensmene! O sa aiba sofer si o casa cu 30 de camere, nu trei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger