AcasăSPORTCe se intampla cu revansa Bute-Froch

Ce se intampla cu revansa Bute-Froch

Contractul incheiat la inceputul anului intre Interbox si staff-ul lui Carl Froch avea stipulata o clauza conform careia englezul ii acorda revansa lui Bute, daca se impune in meciul de la Nottingham.

Invins in prima mansa de Froch, Bute ar trebui sa se bata iar, la Montreal

In mod normal, daca Lucian accepta sa activeze clauza, cei doi pugilisti ar urma sa se intalneasca in toamna, septembrie sau octombrie, la Montreal, intr-un meci in care Froch ar urma sa-si puna in joc, pentru prima data, centura cucerita la Nottingham.

Totusi, exista cateva semne de intrebare. Speriati de modul categoric in care Lucian a pierdut in Anglia, cei de la Interbox au lasat sa se inteleaga ca exista posibilitatea ca Bute sa renunte la revansa cu Froch, un eventual nou esec, suferit in fata fanilor din Canada, urmand ai fi fatal romanului. “Trebuie sa ne linistim si sa ne gandim la sanatatea lui Lucian. Avem multe de rezolvat, abia apoi vom stabili daca e cazul pentru o revansa” a precizat antrenorul Stephane Larouche. Devine tot mai probabil scenariul conform caruia boxerul roman va beneficia de doua-trei meciuri de recuperare, cu adversari mai slab cotati, iar apoi Lucian Bute sa-si indrepta atentia spre un alt pugilist de top sau spre o alta centura, cum ar fi cea de campion WBA regular, detinuta in acest moment de ungurul Karoly Balzsay, sau cea de campion WBO, castigata de germanul Robert Stieglitz. Cei de la Interbox considera ca Lucian are nevoie de o centura de campion, indiferent de titulatura acesteia, pentru a ramane un boxer vandabil.

[poll id=”269″]

author avatar
Cristi Ionita
574 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger