AcasăSPORTCe se întâmplă cu meciul România-Norvegia? Delegația norvegiană, blocată la Oslo

Ce se întâmplă cu meciul România-Norvegia? Delegația norvegiană, blocată la Oslo

Ce se întâmplă cu meciul România-Norvegia? Delegația norvegiană, blocată la Oslo (foto: frf.ro)

Incertitudine în privința partidei România-Norvegia, programată pentru duminică seară, pe Arena Națională.

La doar câteva ore după ce s-a anunțat că tricolorii au trecut cu brio de testarea pentru COVID-19, înaintea meciului cu norvegienii, din Liga Națiunilor, din direcția Federației Române de Fotbal s-a aflat că delegația norvegiană, care trebuia să decoleze sâmbătă spre București, nu a mai plecat. ”Autoritățile naționale din țara nordică au decis însă să nu permită ieșirea jucătorilor și staff-ului din țară, în contextul situației influențate de pandemia COVID la lotul norvegian, a anunțat federația de la Oslo”, transmit oficialii FRF.

Tot pe site-ul Federaței Române se menționează faptul că zborul de sâmbătă al norvegienilor ”a fost anulat, delegația rămâne în țară și așteaptă o nouă evaluare a situației din partea autorităților, fiind în contact permanent și cu UEFA”.

Ca atare, se anulează și conferința de presă și antrenamentul oficial ale Norvegiei, programate pentru ziua de 14 noiembrie, la Arena Națională din Capitală.

În schimb, s-a transmis că în cazul tricolorilor programul rămâne neschimbat. Și anume că atât conferința de presă și antrenamentul oficial al României se vor desfășura după cum era programat:

16:45 – conferința la care vor participa Alexandru Maxim și Mirel Rădoi

17:15 – antrenamentul oficial, deschis primele 15 minute presei

author avatar
Andrei Coman
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger