AcasăSPORTCe s-a intamplat cu handbalistele Oltchimului inainte de meciul cu Ferencvaros!

Ce s-a intamplat cu handbalistele Oltchimului inainte de meciul cu Ferencvaros!

Oltchim Ramnicu Valcea  a pierdut mai clar decat o arata scorul partida cu Ferencvaros Budapesta, prima din grupa principala a Ligii Campionilor.
Stare de spirit cel putin ciudata in vestiarul echipei Oltchim inaintea duelului cu jucatoarele maghiare de la Ferencvaros Budapesta. Ada Nechita este doar una dintre handbalistele Oltchimului care nu isi poate explica esecul suferit, duminica seara, la Valcea, scor 22-23. ”Au fost comise foarte multe greseli, mai ales pe faza ofensiva. Nu am reusit sa marcam nici macar atunci cand aveam superioritate numerica pe teren, este incredibil! Iar in aparare, stateam pur si simplu si ne uitam la ele cum aruncau. Am fost moi. Nu stiu ce s-a intamplat…Sper ca vom arata altceva in urmatorul meci”, a spus iubita fotbalistului Florin Costea.
Aceeasi atitudine de consternare si la Iulia Curea: ”Si eu sunt uimita. Nu stiu ce s-a intamplat, nu am aratat nimic din ce am pregatit la antrenamente. Ne-am simtit slabe. Se intampla asta in viata oricarui sportiv. O sa ne cautam raspunsurile in zilele urmatoare.  Le multumim, insa, fanilor ca au fost alaturi de noi si ne-au incurajat tot timpul. ”.
In primul joc din grupa B, Zvezda Zvenigorod a pierdut cu Krim Ljubljana, scor 24-29. Clasamentul arata astfel: 1. Krim (2 puncte), 2. Ferencvaros (2), 3. Oltchim (0), 4. Zvezda (0). In etapa urmatoare, pe 10 februarie, Oltchim Rm.Valcea va juca pe terenul liderului Krim Ljubljana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger