AcasăSPORTCe planuieste sa faca Simona Halep, dupa finala pierduta la Roland Garros

Ce planuieste sa faca Simona Halep, dupa finala pierduta la Roland Garros

Simona Halep reactioneaza in timpul meciului de tenis contra sportivei Danka Kovinic (Muntenegru) din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open, disputat la Arenele BNR din Bucuresti vineri, 15 iulie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Revenita in Bucuresti la o zi dupa ce s-a vazut nevoita sa accepte ideea ca a pierdut sansa de a-si vedea visul implinit, la Paris, acela de a incheia Roland Garros 2017 in ipostaza de castigatoare, Simona a anuntat ce are in gand sa faca in perioada urmatoare.

Halep le-a spus jurnalistilor care au asteptat-o la Otopeni – laolalta cu mai multi fani de-ai Simonei – faptul ca vrea sa se odihneasca pret de doua zile, inainte de a o lua de la capat cu turneele, de aceasta data cu competitiile pe iarba.

Totodata, romanca n-a ascuns ca i-a parut rau ca a ratat castigarea finalei, si ca a simtit „ca vine sfarsitul lumii pentru moment”, dar a admis ca Ostapenko a „fost mai in forma” in meciul care a decis campioana la actuala editie a turneului de Grand Slam din inima Frantei, dar si ca familia a sustinut-o dupa infruntarea de sambata. „Ma va ambitiona (nereusita-n.r) sa pot sa trec de acest prag (…) poate a treia oara va fi cu noroc”, a conchis Simona Halep, romanca al carei nume va figura, de luni incepand, pe treapta secunda a clasamentului WTA.

Finalista a editiei din acest an a turneului de Grand Slam de la Paris, Simona a castigat un singur set din cele trei disputate, sambata dupa-amiaza contra letonei Jelena Ostapenko, aflata, la momentul respectiv, pe locul 47 WTA.

author avatar
Cristina Stefan
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger