AcasăSPORTCe n-a reusit Begu, a reusit Buzarnescu/ Cirstea, invinsa in turul 2

Ce n-a reusit Begu, a reusit Buzarnescu/ Cirstea, invinsa in turul 2

Romanca a flata pe locul 28 WTA a reusit o victorie frumoasa in fata britanicei care a scos-o din competitie, la simplu, pe Irina Begu, inca din primul tur al actualei editii a turneului de la Wimbledon.

Buzarnescu a trecut de Katie Swan, britanica in varsta de 19 ani, aflata pe locul 204 WTA, intr-o ora si 14 minute, primul set castigand-l la zero. La finalul infruntarii din turul secund al competitiei, tabela a rata 6-0, 6-3 pentru Mihaela, una dintre cele trei romance care au evoluat, miercuri, la Wimbledon.

Din pacate, Sorana nu a reusit sa treaca de rusoaica Evghenia Rodina. Aflata pe locul 51 WTA, Cirstea a pierdut in fata unei adversare care nu se afla in top 100, ci pe 120 WTA. Au fost treu seturi, disputate pe durata unei ore si 39 de minute de joc, primul set fiind castigat de Sorana, 6-1. Din nefericire pentru ea si fanii sai, Sorana a pierdut urmatoarele doua seturi, 3-6, 3-6, astfel ca a parasit tabloul de simplu al celui de-al treilea Grand Slam al anului, disputat pe iarba.

sursa foto: Facebook/Mihalea Buzarnescu, Sorana Cirstea

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger