AcasăSPORTCe Messi si Cristiano Ronaldo? Marele Zidane are un alt favorit la...

Ce Messi si Cristiano Ronaldo? Marele Zidane are un alt favorit la Balonul de Aur

Legendarul Zinedine Zidane recunoaste ca Messi si Cristiano Ronaldo poate sunt cei mai buni fotbalisti ai Planetei, dar sezonul 2012-2013 ii apartine unui alt superstar.

„Fotbalistul care m-a impresionat cel mai mult in actualul sezon nu joaca in UEFA Champions League ci in cealalta competitie europeana” a anuntat Zidane, pentru jurnalistii de la Marca.

Francezul este incantat de ascensiunea avuta de Gareth Bale, pustiul-minune al Tarii Galilor si al celor de la Tottenham Hotspur.

Tanarul mijlocas galez a dus in spate cele doua echipe, desi inca nu a implinit 24 de ani. Bale a reusit in acest sezon 22 de goluri si 18 pase decisive in 37 de meciuri jucate pentru Tottenham Hotspur, dar si cinci goluri pentru nationala Tarii Galilor.

„Sigur, poate nu este la nivelul lui Messi sau al lui Cristiano Ronaldo, dar Bale este si mai tanar decat cei doi. Are calitati ce il pot transforma intr-un performer mai bun decat cei doi” sustine Zinedine Zidane.

Bale este principala tinta a lui Real Madrid pentru mercato din vara, dar cele doua cluburi inca nu se inteleg la bani. Spaniolii au oferit 50 de milioane de euro, iar englezii vor 80 de milioane de euro sau 50 de milioane de euro si doi jucatori la schimb.

author avatar
Cristi Ionita
714 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger