AcasăSPORTCe Messi si Cristiano Ronaldo? In Anglia este "sezonul Gareth Bale"

Ce Messi si Cristiano Ronaldo? In Anglia este „sezonul Gareth Bale”

Gareth Bale, vedeta lui Tottenham Hotspur, a facut senzatie la Gala premiilor Premier League, galezul fiind votat atat „cel mai bun jucator al sezonului”, cat si „cel mai bun tanar jucator al sezonului”.

Super-starul lui Tottenham a tinut practic singur in spate gruparea londoneza, Bale reusind pana acum in actualul sezon 24 de goluri si 28 de pase decisive in 40 de meciuri jucate pentru Tottenham.

In aceste conditii nu trebuie sa ne mire ca Bale este doar al treilea fotbalist din istorie care castiga ambele trofee in acelasi an, dupa Andy Gray (1977) si Cristiano Ronaldo (2007).

La nici 24 de ani, Bale este deja o certitudine, galezul fiind desemnat pentru a doua oara „cel mai bun fotbalist din Premier League”, conform The Sun.

Vedeta lui Tottenham ar putea deveni in vara cel mai scump transfer din istoria fotbalului, Real Madrid si Manchester City fiind doar doua dintre echipele care sunt gata sa dea peste 100 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile fotbalistului.

Totul depinde de finalul de sezon al lui Tottenham si daca gruparea de pe White Hart Lane prinde sau nu locurile de Liga Campionilor.

author avatar
Cristi Ionita
631 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger