AcasăSPORTCe mesaj ia trimis Copos lui Becali dupa ce Steaua s-a calificat...

Ce mesaj ia trimis Copos lui Becali dupa ce Steaua s-a calificat in 16-imile Europa League!

Gigi Becali a citit, dupa meciul cu AEK Larnaca, un mesaj primit de la actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, in care acesta il felicita pentru obtinerea calificarii in 16-imile Ligii Europa si il numeste „Machiaveli”.

„I-a uitati ce mesaj imi da mie Copos acum. Uite ce scrie: «Machiavelli, nenorocitule, i-ar ai dat lovitura, bravo tie»”, a citit Becali la Sport.ro. Becali a declarat, marti, ca George Copos i-a trimis un mesaj inainte de meciul cu AEK Larnaca, in care il felicita pentru faptul ca la Arena Nationala vor asista 50.000 de persoane la meciul de miercuri. „Copos mi-a spus ca sunt cel mai mare om de marketing din lume, mi-a dat mesaj: «Machiavelli, iar ai umplut stadionul. Esti cel mai tare om de marketing din lume!»”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Steaua, in primavara europeana. Vezi golurile din meciul cu AEK Larnaka! VIDEO

Mii de suporterii in Piata Universitatii dupa calificarea Stelei in primavara europeana VIDEO

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in 16-imile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formatia cipriota AEK Larnaca, in ultima etapa a Grupei J, iar Maccabi Haifa a fost invinsa de Schalke 04, cu scorul de 3-0. Golurile stelistilor au fost marcate de Rusescu ’55 din penalti si Nikolici ’70, ’85, in timp ce pentru ciprioti a inscris Gorka Pintado, in minutul 61.

 

 

author avatar
Ciprian Purice
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger