AcasăSPORTCe mesaj a primit Prodanca de la fanii “U” Cluj dupa macelul...

Ce mesaj a primit Prodanca de la fanii “U” Cluj dupa macelul cu Steaua

RECIPROCITATE. Cele trei puncte de la partida Steaua -"U"Cluj au ramas in familie

Suporterii ardelenilor acuza modul in care echipa lui Cristi Dulca si-a aparat sansele in confruntarea cu Steaua de pe „National Arena”, aruncand usturatoarea corectie primita duminica seara de „U”Cluj in carca familiei Prodan-Reghecampf.

NELINISTIT. Reghecampf, in timpul meciului cu "U"Cluj

Chiar daca si-au amenintat jucatorii, cu o saptamana inainte de partida cu Steaua, ca vor avea parte de mari neplaceri in eventualitatea in care „U”Cluj se va „preda” in fata Stelei, ultrasii ardeleni au constatat, duminica seara, ca fotbalistii i-au tradat inca o data. „Sepcile rosii” au pierdut cu 1-5 duelul de „National Arena”, iar singurul remarcat a fost capitanul Szilagyi. In schimb, Draghici, Krumov si Dinu au fost pusi pe lista neagra, toti trei fiind banuiti ca au vandut meciul Steleri.

RECIPROCITATE. Cele trei puncte de la partida Steaua -"U"Cluj au ramas in familie

De altfel, dupa meci, liderii galeriei „U” i-au transmis presedintelui Ana Maria Prodan un mesaj in care isi manifestau suspiciunile privind existanta unei lupte drepte avand in vedere contextul bataliei: sotul Laurentiu Reghecampf vs. sotia Ana Maria Prodan. „Speram ca acum esti fericita!”, i-au scris ultrasii fostei impresare, aceasta din urma preferand sa comenteze cu umor deznodamantul partidei: „Probabil ca Laurentiu o sa doarma in alta camera, ca a fost prea rau!”.

BLOCATI. Clujenii s-au lovit constant de "zidul" stelist

In alta ordine de idei, antrenorul Stelei are destule probleme inantea returului cu Spartak Trnava, Tanase fiind suspendat, iar Bourceanu si Chipciu avand nevoie de un control amanuntit pentru sti daca pot evolua joi. Singura veste buna este ca echipa slovaca a pierdut in ultima etapa de campionat, 0-1, pe teren propriu, cu Slovan Bratislava, intr-un meci in care Pavel Hoftych a folosit „11” de baza.

author avatar
Sebastian Stan
1.739 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger