AcasăSPORTCe lovitura! Razvan Lucescu a castigat primul trofeu cu El Jaish!

Ce lovitura! Razvan Lucescu a castigat primul trofeu cu El Jaish!

Razvan Lucescu a avut nevoie de aproape un an pentru a-si pune cu adevarat amprenta asupra evolutiei echipei sale El Jaish.

Duminica seara, antrenorul roman a cucerit primul trofeu alaturi de gruparea qatareza, El Jaish castigand Stars Cup, respectiv Cupa Ligii Qatar-ului.

In ultimul act al competitiei, El Jaish s-a impus, cu 2-0, impotriva formatiei Al Arabi Doha, la capatul unui meci extrem de echilibrat.

Oarecum surprinzator, El Jaish a avut mai mult posesia si a initiat mai multe atacuri periculoase, insa plusul de eficienta a facut, in cele din urma diferenta.

Al Arabi si-a creat mai multe ocazii, 4, pe contraatac, insa Al Jaish a transformat in gol doua dintre cele trei sanse avute si si-a adjudecat victoria, reusind sa inscrie cate un gol in fiecare repriza.

In semifinale, El Jaish trecuse cu 1-0, dupa un meci si mai chinuitor, de 120 de minute, de Lekhwiya. Al Arabi se impusese, in penultimul act al competitiei, cu 2-1, impotriva lui Al Gharafa, formatie la care joaca Nene, fost la Paris Saint Germain, sau Djibril Cisse.

author avatar
Cristi Ionita
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger