AcasăSPORTCe lovitura la ICCJ: Mititelu, obligat sa-i plateasca lui Piturca 7 milioane...

Ce lovitura la ICCJ: Mititelu, obligat sa-i plateasca lui Piturca 7 milioane €!

Adrian Mititelu, facut KO de Victor Piturca (foto jos)

Selectionerul Romaniei a castigat procesul cu Adrian Mititelu si trebuie sa primeasca de la patronul clubului Universitatea Craiova despagubiri in valoare de 7 milioane de euro.

Adrian Mititelu, facut KO de Victor Piturca (foto jos)
Victor Piturca

Verdictul Inaltei Curti de Casatie si Justitie se refera la rezilierea contractului dintre Victor Piturca si „Stiinta”, decizie luata unilateral de Mititelu in 2010. Curtea Suprema „admite recursul declarat de paratul Piturca Victor impotriva sentintei civile nr.29 din 6 decembrie 2012 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a VII-a civila si pentru cauze privind conflicte de munca si asigurari sociale. Modifica in tot sentinta atacata, in sensul ca respinge actiunea reclamantei «Fotbal Club U Craiova SA» ca inadmisibila. Irevocabila!”, se arata in decizia ICCJ.

Adrian Mititelu trebuie, acum, sa plateasca despagubiri in valoare de 7 milioane de euro, dupa cum urmeaza: 1,8 milioane euro reprezentand prima de instalare a antrenorului Victor Piturca, 5 milioane euro reprezentand clauza de reziliere a contractului si 200.000 de euro insumand restante financiare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger