AcasăSPORTCe le-au interzis americanii sotilor Borcea la Miami

Ce le-au interzis americanii sotilor Borcea la Miami

Sotii Borcea detin la Miami un apartament de lux intr-o cladire impunatoare cu plaja proprie. Paradoxal, acest lucru nu reprezinta automat o facilitate. Actionarului dinamovist ii este permis doar sa stea la soare, intins pe un sezlong, pentru un bronz cat mai natural.

Cristi si Alina Borcea au facut primii pasi pentru obtinerea cetateniei americane

Sa te duci la plaja in Miami, acolo unde locuiesc Alina si Cristi Borcea, nu este atat de simplu pe cat poti crede. In oras s-a dat o lege care interzice celor care doresc sa stea la soare sa manance sau sa bea o bere pe plaja, iar cat de curand vor fi excluse si celebrele umbrelute care feresc trupul de soare. Despre corturi, nici vorba, acestea fiind o simpla amintire pentru americani.

Ai copil mic, stai acasa!

Plaja fara nicio umbrela, visul autoritatilor din Miami

Pentru familiile care au copii mici, sfatul autoritatilor este sa stea acasa. „Pofticiosii n-au ce cauta pe plaja!”, este concluzia trasa de cotidianul „Miami Herald”, aluzie la faptul ca, in primul rand, copiii sunt afectati de aceasta lege. Cum picnicul este, deja, istorie, singura solutie pentru o gustare o reprezinta terasele care populeaza statiunile. Atentie, acestea nu sunt, insa, amplasate pe plaja, ci cateva zeci de metri distanta, pentru a ajunge la ele fiind obligatorie traversarea unei strazi.

„Ba, ne luati privelistea!”

Imaginea umbrelelor de la sezlonguri, o simpla amintire

Legea care interzice amplasarea de umbrele pe nisipul fin din Florida va fi promulgata in curand la presiunea celor care detin case chiar pe plaje. „Ne luati privelistea cu umbrelele voastre, nu mai vedem Oceanul!”, s-au plans locuitorii din zona.

500 de amenzi in 2011

Ca nu este de glumit cu aceste reglementari o demonstreaza statistica pe 2011: anul trecut, au fost date 500 de amenzi (50 de dolari pentru prima sanctiune, 100 la cea de-a doua si 200 de dolari la a treia!), oamenii legii fiind decisi ca in 2012 sa elimine definitiv actele de „razvratire sociala” ale turistilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.082 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai tineti minte, acum vreo trei ani, cand prostul de Borcea s-a dus la plaja prin Dubai? Facuse plaja cu ochelarii de soare pe nas, cam ca Johny Bravo, asa, iar cand s-a intors, cretinul avea fata bronzata si „ochelari” albi, in zona aparfata de soare!

  2. In Miami (south Beach) nu exista plaje privata,plaja este publica nu apartine vreunui hotel, cladiri s-au companii, asa ca…cladirea in care sta Borcea nu are plaja privata, eventual are iesire la plaje si inca un amanunt pt Borcea sa nu intre cu Jipanul pe plaje.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger