AcasăSPORTCe le-a spus jucatorilor antrenorul lui CFR Cluj, dupa victoria de senzatie...

Ce le-a spus jucatorilor antrenorul lui CFR Cluj, dupa victoria de senzatie impotriva lui Manchester – VIDEO

Antrenorul lui CFR Cluj, Paulo Sergio, e foarte multumit de rezultatul obtinut de echipa sa, CFR Cluj, impotriva celebrei formatii Manchester United, in meciul disputat pe terenul englezilor, miercuri seara. Singurul gol al meciului a fost inscris de Luis Alberto, in minutul 56.

Chiar daca jucatorii sunt dezamagiti ca nu au ajuns in opimile de finala ale Champions League, tehnicianul i-a felicitat pentru rezultat, spunandu-le ca au obtinut o victorie foarte importanta pentru palmaresul echipei clujene. „Am jucat foarte bine (….) am reusit sa castigam, am muncit mult ca sa scoatem acest rezultat pe Old Trafford (…) Nu pot fi dezamagit, jucatorii sunt tristi pentru ca avand zece puncte nu s-au calificat. Trebuie sa fii mandru, nu vii in fiecare zi pe Old Trafford si reusesti sa castigi”, a spus Sergio, la DolceSport.

Tehnicianul CFR Cluj vede doar partea buna a lucrurilor. „Nu am castigat o calificare in Champions League, dar am castigat o echipa”, crede Paulo Sergio.

Campioana Romaniei invins miercuri, scor 0-1 (gol inscris de Luis Alberto, in minutul 56), meciul disputat in deplasare, impotriva formatiei Manchester United. Terminand grupa H pe locul trei, CFR Cluj a ratat calificarea in optimile Ligii Campionilor si va evolua in 16-imi.

VEZI VIDEO AICI.

243 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger