AcasăSPORTCe l-a crizat pe Lucescu si nu l-a impresionat pe Rat

Ce l-a crizat pe Lucescu si nu l-a impresionat pe Rat

Mircea Lucescu a pornit un nou razboi impotriva arbitrilor

Echipa antrenata de Mircea Lucescu a debutat cu o infrangere in grupele UEFA Champions League. Campioana Ucrainei a pierdut cu 1-2 la Porto, dupa ce a condus cu 1-0.

Mircea Lucescu a pornit un nou razboi impotriva arbitrilor

Aflata intr-o grupa accesibila, cu FC Porto, APOEL Nicosia si Zenit St.Petersburg, campioana Ucrainei spera si spera in continuare sa se califice de pe primul loc in „optimile” UCL, doar ca planul trupei antrenate de Mircea Lucescu n-a functionat marti seara, la meciul de debut al editiei. Sahtior a cedat cu 1-2 la Porto, dupa un meci in care ucrainenii au avut ambii fundasi centrali eliminati, Rakitki si Cigrinski. Nemultumit de arbitraj, Lucescu a facut o criza de nervi la finalul partidei, sarind la gatul centralului german Felix Brych.  „Il Luce” i-a reprosat acestuia eliminarea usoara a celor doi fundasi si faptul ca nu a judecat cu aceeasi unitate de masura cateva intrari dure ale portughezilor. In acelasi timp, Razvan Rat a precizat ca esecul nu trebuie pus pe seama arbitrilor.

E o stire: Barcelona nu a castigat de doua meciuri

Rat (la minge) s-a batut cu portughezii, pentru balon, dar si in opinii cu Lucescu senior

A devenit o stire buna faptul ca FC Barcelona nu reuseste sa castige al doilea meci consecutiv. Dupa 2-2 in campionat, cu Real Sociedad, catalanii au remizat si cu AC Milan, tot 2-2, intr-o partida de cinci stele disputata marti seara pe „Camp Nou”. A devenit o stire buna faptul ca marele AC Milan se bucura dupa un egal cu FC Barcelona de parca ar fi castigat trofeul UCL. Este o stire buna faptul ca brazilianul Pato (AC Milan) a deschis scorul pe „Camp Nou” in secunda 24 si tot o stire buna este faptul ca tot AC Milan a egalat in prelungiri (minutul 90+3), prin Thiago Silva. In fine, este o stire faptul ca situatia lui Guardiola devine una dificila in conditiile in care Barcelona pierde si jucatori, nu numai puncte. Dupa ce Alexis Sanchez s-a accidentat cu Sociedad, si va lipsi doua luni, Iniesta a cedat in meciul cu Milan si are nevoie de o luna de pauza.

author avatar
Cristi Ionita
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger