AcasăSPORTCe echipe de fotbal susțin piloții din Formula 1

Ce echipe de fotbal susțin piloții din Formula 1

Cel mai iubit sport din lume are fani din toate domeniile. Formula 1 abundă de microbiști, iar aici nu este vorba doar despre cei din tribunele circuitelor F1, ci și despre cei mai iubiți piloți de curse ai planetei. Chiar dacă își petrec majoritatea timpului gonind cu peste 200 km/h, se pare că un meci de fotbal al echipei favorite îi poate ține pe loc 90 de minute.

Singurii doi spanioli care au câștigat vreodată un Grand Prix de Formula 1 își trag mentalitatea de câștigători de la clubul care i-a fascinat de mici. Este vorba despre Carlos Sainz si Fernando Alonso, care, deși sunt rivali pe circuit, împart iubirea pentru Real Madrid.

„Fenomenul” Leclerc își susține, așa cum era de așteptat, echipa sa locală – AS Monaco. La fel ca Scuderia Ferrari, Monaco poartă roșu și se află mereu în vârful primei ligi franceze.

Lewis Hamilton recunoaște că a fost convins de sora sa să fie alături de Arsenal Londra, în ceea ce privește pasiunea pentru o echipă de fotbal. Cu atât mai mare șocul când anul trecut s-a declarat interesat de cumpărarea clubului rival, Chelsea!

Verstappen pare a fi cel mai fanatic. Potrivit publicației „Daily Mail”, campionul mondial al ultimilor 3 ani a declarat că ar renunța să mai câștige curse timp de un an doar ca echipa sa de suflet din Olanda să triumfe în Champions League. Este vorba despre PSV Eindhoven.

author avatar
Mihail Ioan
361 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger