AcasăSPORTCe „consumă” președintele Barcelonei? „Putem câștiga Champions League”

Ce „consumă” președintele Barcelonei? „Putem câștiga Champions League”

Joan Laporta, președintele Barcelonei, a reacționat în urma anunțului făcut de Xavi Hernandez, care a dezvăluit că pleacă de la echipă după sfârșitul acestui sezon.

Oficialul echipei „blaugrana” a făcut o afirmație mai mult decât îndrăzneață: „Barcelona se confruntă cu o perioadă dificilă, dar jucătorii și staff-ul tehnic sunt îndemnați să depună eforturi maxime pentru a câștiga Liga Campionilor și, eventual, chiar și La Liga, chiar dacă diferența față de liderul Girona este în prezent de 11 puncte”, a declarat Laporta. Podiumul Primera Division este următorul: 1. Girona (55 de puncte), 2. Real Madrid (54 de puncte), 3. Barcelona (44 de puncte).

Catalanii și-au luat deja adio de la Supercupă și Cupa Regelui, după înfrângeri dureroase, 1-4 cu Real Madrid, respectiv 2-4 cu Athletic Bilbao.

Laporta a explicat și motivul pentru care a fost de acord să permită ca Xavi să-și ducă la bun sfârșit mandatul, chiar dacă a anunțat că nu mai stă de la finalul lui iunie încolo.

„Xavi mi-a comunicat că va pleca la finalul sezonului și că dorea să-și încheie mandatul în această vară. I-am acceptat propunerea, fiind o legendă a clubului. Este o persoană sinceră și acționează cu demnitate. Iubește Barça. Accept această alegere pentru că știu că angajamentul său și al echipei sale va fi la maximum. În astfel de momente, este crucial să rămânem uniți. Situația nu este deloc plăcută pentru nimeni.”

author avatar
Mihail Ioan
489 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger