AcasăSPORTCe bani ia Piturca de la FRF

Ce bani ia Piturca de la FRF

Mircea Sandu si Victor Piturca si-au unit destinele pentru a treia oara

Victor Piturca s-a gandit 24 de ore si a acceptat functia de selectioner al nationalei de fotbal. Are ca obiectiv calificarea la CE 2016, dar si un venit estimat la 2,25 milioane de euro in 4 ani.

Mircea Sandu si Victor Piturca si-au unit destinele pentru a treia oara

Cautarile lui Mircea Sandu pentru postul de selectioner au luat sfarsit. Ieri, la Casa Fotbalului, s-a parafat al treilea mandat al lui Victor Piturca la carma reprezentativei.

Prima de 800.000 de euro daca mergem la Euro 2012

Contractul lui Victor Piturca va incepe, efectiv, de la 1 iulie a.c, si va dura pana pe 30 noiembrie 2015. „Voi avea un salariu de 450.000 de euro anual. In cazul calificarii la Euro 2012, voi primi un bonus de 800.000 de euro. In a doua campanie, voi primi 500.000 de euro daca voi califica echipa la Mondialul din Brazilia, iar in a treia campanie vor primi 350.000 de euro, insa doar daca voi duce nationala la Euro 2016”, a declarat Piturca.

Vine cu staff-ul sau

Noul selectioner a anuntat si echipa care il va ajuta pe timpul mandatului la echipa nationala. Secunzii lui Victor Piturca vor fi Eugen Neagoe, Dan Aplozan, Gabriel Boldici, Florin Marin si Martin Tudor, la care se vor adauga preparatorul fizic Marius Dima si directorul sportiv Ovidiu Costesin. Echipa medicala va fi condusa in continuare de Pompiliu Popescu.

 

 

author avatar
Sebastian Stan
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger